Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miert jönnek be magyarorszagra...

Miert jönnek be magyarorszagra az Irán emberek tanulni orvosnak meg fogorvosnak? Miert nem lehet ezt a hazajukban?

Figyelt kérdés

Miert kell mo-ra telepedniuk ezért? Azt vettem észre h túl sok irani meg ilyen nemzetisegu fogorvos van már az orszagunkban ilyen nagy a fogorvos hiány? Miert árasztották el az Irán fogorvosok Magyarországot, Budapestet? Megnezek egy fogorvosi rendelőt, mindegy melyiket és mindenhol legalább egy perzsa nevű fogorvos van akinek ki se lehet ejteni a nyelvét. Miert jönnek ide csajozni vagy pénzt keresni? Mintha olyan sokat keresne mo-on egy fogorvos, alig kapnak valamit, miert mem olyan országba mennek dolgozni ahol megfizetik őket, miert mo-ot kellett meg rohanni az iranoknak? És miert pont fogorvosok akarnak ennyire lenni? Nekem nincs bajom veluk, sőt bírom őket nagyon, helyesek, de akkor se ertem miert itt kell nekik fogorvoskodni, ja raadasul nem is végeznek profi munkát, na mindegy, mi a véleményetek erről?

Ui: tenyleg nincs veluk bajom, kifejezetten szeretem az ilyen nemzetiségű pasikat de akkor se értem miert kell idejonniuk és kiserteni a magyar lányokat.

2019. aug. 30. 19:35
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De mi a f*nak jönnek be az arabok a nagyra nőknek
2019. szept. 7. 11:07
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyar nők alapból imádják a magabiztos, ordenáré bunkókat, az arabok pedig nem csak bunkók, hanem egzotikus bunkók.
2019. szept. 7. 12:51
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg hatalmas kérkedők és szájhősök ez pedig tetszik a nőknek.
2019. szept. 7. 12:53
 24/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem szájhősök, csak egyszeruen az egzotikus kinézetük fogja meg a nőket biztos, de sokat nem beszelnek egyáltalán ismerek egy párat és egyik se
2019. szept. 7. 18:26
 25/30 A kérdező kommentje:
Meg szerintem egyáltalán nem bunkók, sokkal udvariasabbak meg kedvesebbek mint egy magyar (magyarok nagyon bunkók)
2019. szept. 7. 18:27
 26/30 anonim ***** válasza:
91%
Mert te betegként láttad őket, én pedig évfolyamtársként. Mivel nem hajlandók normálisan megtanulni magyarul ezért kevésbé jön ki, angolul kommunikálva már egészen más a helyzet.
2019. szept. 7. 19:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Vannak közel keleti ismerőseim, akik szinten teljesen normalisak kicsit se bunkók. De akkor ha angolul beszelnek úgy bunkók? Nyelve válogatja?
2019. szept. 7. 20:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Vagy hogy kene érteni azt hogy bunkók? Az tény hogy bekepzeltek mintha valami görög istenek lennének.. de ettől függetlenül én úgy ereztem hogy jo modorúak
2019. szept. 7. 20:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Mást értünk bunkó alatt, nálad a bunkóság ezek szerint inkább primitívséget jelöl, nálam pedig inkább nagyképű, kihaénnem, fennhéjázó mentalitást. Ez pedig rohadtul jellemző az arabokra.
2019. szept. 7. 23:39
 30/30 A kérdező kommentje:
De miben mutatkozik meg a nagykepuseguk? Leneznek?
2019. szept. 8. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!