Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miert jönnek be magyarorszagra...

Miert jönnek be magyarorszagra az Irán emberek tanulni orvosnak meg fogorvosnak? Miert nem lehet ezt a hazajukban?

Figyelt kérdés

Miert kell mo-ra telepedniuk ezért? Azt vettem észre h túl sok irani meg ilyen nemzetisegu fogorvos van már az orszagunkban ilyen nagy a fogorvos hiány? Miert árasztották el az Irán fogorvosok Magyarországot, Budapestet? Megnezek egy fogorvosi rendelőt, mindegy melyiket és mindenhol legalább egy perzsa nevű fogorvos van akinek ki se lehet ejteni a nyelvét. Miert jönnek ide csajozni vagy pénzt keresni? Mintha olyan sokat keresne mo-on egy fogorvos, alig kapnak valamit, miert mem olyan országba mennek dolgozni ahol megfizetik őket, miert mo-ot kellett meg rohanni az iranoknak? És miert pont fogorvosok akarnak ennyire lenni? Nekem nincs bajom veluk, sőt bírom őket nagyon, helyesek, de akkor se ertem miert itt kell nekik fogorvoskodni, ja raadasul nem is végeznek profi munkát, na mindegy, mi a véleményetek erről?

Ui: tenyleg nincs veluk bajom, kifejezetten szeretem az ilyen nemzetiségű pasikat de akkor se értem miert kell idejonniuk és kiserteni a magyar lányokat.

2019. aug. 30. 19:35
1 2 3
 11/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ha Michelangelo nevét megtanultad kiejteni, a perzsa neveket is meg lehet könnyűszerrel.

Egyébként neked most mi a legnagyobb problémád? Az, hogy kifogtál egy béna fogorvost, aki történetesen iráni, vagy az, hogy véleményed szerint kísértik a magyar lányokat (bármit is jelentsen ez).

Egyébként ha egy magyar orvos b-ssza el a procedurát is ugyanilyen konklúziót vonsz le az összes magyar orvosra vonatkozóan, vagy csak szimplán rasszista vagy? :)

2019. aug. 31. 22:18
 12/30 A kérdező kommentje:
Szimplán idegesit hogy beképzelt, és közbe egy senki, meg csak nem is dolgozik jól
2019. aug. 31. 23:19
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Te jó ég milyen rasszista vagy.. Menj másik dokihoz ha nem tetszik. Azért mert haza megy az az 50 iráni fogorvos, neked még nem lesz nagyobb esélyed a csajoknál. Egyébként meg honnan tudod, hogy nem iráni feleségük van?
2019. szept. 1. 08:56
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

" idegesit hogy beképzelt"

Mondod egy orvosról, miközben egyetlen szót sem tudsz leírni helyesírási hibák nélkül, te majom.

2019. szept. 1. 14:34
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Belezúgtál a fogorvosba, és most azért szidod, mert nem kérte meg a kezedet azonnal?!

Szerinted mit kezdene egy 8 elemit -se- végzett fogatlan nyanyával??!

2019. szept. 1. 14:37
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

Nem iráni, hanem perzsa. Legalábbis ők így szeretik magukat hívatni. És azért jönnek ide, mert Iránban ha pénzes apuci kölyke vagy, akkor elvárás, hogy valami komoly diplomád legyen és ott legyen a dr. a neved előtt, de a saját egyetemükön nincs annyi hely. A magyar egyetemek pedig még mindig elég olcsóak európai viszonylatban. A többségük soha nem is akar orvosként dolgozni, csak kell a papír a szakma presztízse miatt.

Az általuk nyújtott minőség pedig nagyon változó, a többségük apuci bunkó hülyegyereke, aki itt Magyarországon csak szórakozik, és elvárja, hogy kapjon egy papírt a pénzéért, aztán hisztizik, ha nulla tudásra megvágják vizsgán. Elvétve akad csak köztük egy-két normális, aki tényleg jó is lesz szakmailag.

Én orvosként úgy vagyok vele, hogy előbb húzom ki saját magamnak a fogamat, mint, hogy egy perzsa belenyúljon a számba. Akkora kontárok tudnak lenni, hogy az hihetetlen, pedig az oktatás amit kapnak nem lenne rossz, csak éppen magasról sz.rnak bele.

Az plussz negatívum, hogy általában nagyképű bunkók is, holott apuci pénzén kívül semmit nem tudnak letenni.

Haza meg azért nem szeretnek menni, mert egyrészt Európa lényegesen szabadabb, mint a hazája, másrészt itt nincs jó hosszú kötelező sorkatonaság mint náluk otthon, és végül a tipikus magyar ribik imádják őket.

2019. szept. 3. 00:54
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ!
2019. szept. 3. 17:34
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, neked csak az értelmes válasz, ami tetszik neked :)

A válaszolók 90% azt írta, hogy hülyeség amit írsz :)

Egyébként azokkal értek egyet, akik a "kérdésed" alapján azt látják, hogy bejön neked a pasi, csak 1) neki te nem jössz be 2) vagy már van felesége 3) nem tudod, hogy hogyan mondd meg neki, hogy tetszik és ezért frusztrált vagy :)

2019. szept. 4. 19:59
 19/30 A kérdező kommentje:
Elnézést de fiú vagyok és igy nem igazán jönnek be :D
2019. szept. 5. 11:09
 20/30 anonim ***** válasza:
86%

"bírom őket nagyon helyesek"

Ezek szerint mégis a pasikra gerjedsz!

2019. szept. 5. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!