Miért akarnak hazait enni az emberek, ha elmennek külföldre nyaralni?
Figyelt kérdés
Sokfelé jártam már a Földközi-tenger térségében, és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb helyen minidg volt egy csomó tájidegen étterem, a hotelekben angol, kontinentális reggeliket lehetett enni. Mindig volt legalább egy utas (ha társas utazással mentünk), akinek a helyi étel nem volt jó, csakis magyar ételt akart fogyasztani. All-inclusive hotelekben angol reggeli Spanyolországban és Görögországban. Miért?2019. aug. 25. 19:14
11/11 anonim válasza:
Egzotikus helyeken se a sült szöcskék okozzák a problémát, hanem a különleges illatú és ízű fűszerek.
A Földközi tenger környékén kapható mediterrán és a magyarhoz hasonló étel (pl. pizza). Itt a probléma az, hogy vannak, akik a saját szülőföldjükön (városukban) se esznek mást, mint rántott húst meg pörköltet. Velük nincs mit kezdeni. Nem is értem, minek mennek külföldre (valójában értem: nagyzolásból: vótunk Párizsba meg Aténba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!