Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Félek a tömegközlekedési...

Félek a tömegközlekedési eszközökön elkapható "dolgoktól"?

Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk busszal és vonattal és félek hogy elkaphatunk valamit. Nyaralni megyünk és sokat kell vonatozni és buszozni. Olvastam hogy sok betegséget és bogarat el lehet kapni. Például ágyi poloskát, tetűt a busz ülésének huzatától. Ezektől nagyon tartok és már olyan szinten hogy azon gondolkodtam inkább nem is kéne menni, nem ér annyit ez a kis kiruccanás hogy többen térjünk haza mint ahányan elmentünk. Lehet hülyeség de én félek tőlük. Hogyan lehet megelőzni ezeket?
2019. aug. 14. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Agyi poloskat majd a szallason szedsz ossze.
2019. aug. 14. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te most trollkodsz, vagy tényleg úgy élsz Magyarországon, hogy még soha nem tömegközlekedtél?
2019. aug. 15. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megelőzni. Inkább pszichológushoz menj a problémáddal.

Én nem vagyok fiatal, és évtizedek óta sokat tömegközlekedek. Távoli kontinenseken, koszos, fejlődő országokban is. Soha, semmit nem kaptam el. Alapvető higiéniát tartsd be: gyakrabban moss keze, és úgy öltözz, hogy a bőröd közvetlen ne érintkezzen a felületekkel.

Ágyi poloskát egyszer szedtem össze, a sors fintora, hogy a Velencei-tónál egy panzióban.

2019. aug. 15. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Ha az téged megnyugtat az én nevelő anyám is sokat rettegett attól hogy mindenfélét meg fogdostam. Én meg csak azért is csináltam és sose lettem beteg.

Erős lett az immun rendszerem tőle és nyugodtan ülök már fel bármilyen buszra. Nem hogy magyarországon, bárhol a világban! :)

2019. aug. 15. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Heti szinten utazom vonattal, napi szinten tömegközlekedem, de nem kaptam el soha semmit. Hordok magammal kézfertőtlenítőt, otthon meg az első dolgom, hogy kezet mosok.
2019. aug. 15. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Sőt, ha tudnád, hogy hányféle nemi betegséget is el lehet elkapni menet közben pl. egy busz hátsó ülésén??!

...csak...hát...menet...közben...ugye...kényelmetlen.

:)

2019. aug. 15. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!