Lányok! Miért szoktátok a meztelen lábatokat feltenni a tömegközlekedési eszközök üléseire tavasztól őszig?
én még nem láttam olyan nőt, aki ilyet tenne. szerintem visszataszító és egyáltalán nem vonzó, egyik nem részéről sem
19/L
Én vonaton fel szoktam, ha van hely. Az ok: alacsony vérnyomás + trombózisra való öröklött hajlam. Fáj is a lábam, ha 4-5 órán keresztül lógatom, meg félek is, hogy kialakul. Félóránként-óránként még sétálni is szoktam a kocsiban, hogy felfrissítsem a vérkeringésem, a hisztis utasok ezen szoktak hisztizni, hogy miért nem maradok nyugton. De jobban érdekel, hogy lehetőleg ne haljak bele az utazásba :)
Akik a négyeshatoson rakják fel a lábukat, az már más tészta, hisz ott max. negyedóra az út.
én még sosem láttam ilyet! :O
itt kint Angliában, ahol élek természetesen sűrűn találkozom ilyesmivel, de itt cipővel együtt teszik fel a lábukat az ülésekre. pedig ki van írva, hogy tilos.
Én szoktam ilyet csinálni, lány vagyok. Mi külföldön élünk, rengeteget utazunk és olyan jól esik mikor több órán keresztül az ülő helyzetből felrakhatom a lábam. Sőt továbbmegyek, ha nagyon meleg van és pl nyaralóhelyen vagyunk, akkor van hogy kirakom a csupasz lábfejem az ablakon. Bárki elitélhet ezért, de nekem jól esik, és ne itélkezz addig mig ki nem próbáltad!
Szerintem tök jó hogy észrevetted és feltetted ezt a kérdést, mondjuk nekem teljesen természetes tevékenységem ez nyáron, és sok ilyet láttam már, csodálkozok is hogy sokan nem láttak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!