SOS HELP Hogyan vegyen rá apámat hogy elengedjen amerikaba?
Figyelt kérdés
Baratnom ott él már hét éve az anyukájával ,egy óvodába jártam vele ,nagyon sokat voltam vele kiskoromba , és apukám ismerte anyukáját. A barátnőm most hazajött télen Amerikából és megkérdezte hogy nem akarok e kimenni hozzá nyáron Floridába és Floridán belül a egy kisebb városba ,anyukám belement es támogatja az ötletet is ,mert én azon is gondolkodtam hogy mikor felnövök ott szeretnék majd élni , most ha kimennek náluk laknék két hétig.Anya teljes egészében támogat viszont apám azt mondta hogy nem akarja, mert hogy félt és nem tudja hol vagyok, kivel ,és nem képes írni a barátnőm anyukájának se hogy feltegye ezeket a kérdéseket és meg nyugodjon ,hogy megbeszéljék. Légyszíves segítsetek , ez nekem fontosabb mindennel, és meg fogok érte küzdeni . 16L2019. ápr. 13. 10:23
1/17 anonim válasza:
Jól teszed, menjél, de valószínűleg anyád tudja neked ebben a helyzetben a legtöbbet segíteni.
2/17 anonim válasza:
Én sem engedném egyedül a fiatalkorú lányomat idegenekhez, a világ másik felére.
3/17 anonim válasza:
Kérd meg barátnőd édesanyját, hogy vegye fel a kapcsolatot édesapáddal. Ha esetleg nem sikerülne, akkor sem kell megijedni, Florida java még amerikai mértékkel is retek hely.
4/17 anonim válasza:
Ott a gond hogy Florida nem dél-amerika. Apád nem akarja hogy eltévedj, lévén az se tudod hova mész🤣
5/17 anonim válasza:
Hát igen, amíg nem tudsz különbséget tenni Észak-Amerika és Dél-Amerika között, én sem engednélek el.
6/17 anonim válasza:
Tudsz angolul?
Küzdősport?
Pia, cigi, bulika?
7/17 anonim válasza:
Apukád valószínűleg tudatában van az értelmi szintednek, ezért nem enged. Meg ezt a kint akarsz élni dolgot is jobb ha elfelejted.
8/17 anonim válasza:
Jó hírem van, ha egy picit vársz, apukád egészen biztosan el fog engedni. És hidd el, elég gyorsan elrepül az a 8-10 év!
9/17 anonim válasza:
Tudsz angolul folyékonyan?
Repültél már, átszállással EUn kívülre?
Egy 25-30 kilós bőröndöt meg tudsz emelni?
Ha bármelyikre nem a válasz, én sem engednélek el, pedig a fél világot bejártam, és sok korodbelit ismerek, aki járt már vadabb helyeken is egyedül.
10/17 anonim válasza:
@9
Folyékonyan angolul sok, az USA-ban életvitelszerűen élő ember sem tud.
EU-n kívül átszállni egy csimpánznak sem kihívás.
Két hétre az a 25-30 kiló jó lesz 10-nek is, főleg Floridába, ahol pólónál vastagabb ruha nem nagyon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!