Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehetnek horribilis...

Mennyire lehetnek horribilis alkatrész illetve fenntartási árai egy amerikai import autónak amit csak amerikába forgalmaztak?

Figyelt kérdés

Konkrétan Lincoln Navigatorra gondoltam.

Voltam egy ismerőssel egy kereskedőnél egy accord miatt, ott a kereskedő ajánlgatta az autót még.

Beültem és kb elvesztem mert lakásnak elment volna kb hibátlan volt, én minden nélkül megvenném azonnal csak beugrott : valszeg minden import, és valszeg horror áron vállalják a szerelést.

2019. jan. 19. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az alkatrészek nem drágák hozzá. Az USA-ban. :-) Mire ide bekerül, addigra viszont horror áron lesz, plusz még vársz is rá pár hetet. Illetve nem fogsz nagyon szerelőt találni a közeledben, aki ismerné a típust.

Szóval nem lehetetlen nálunk fenntartani egy ilyen autót, csak időben el kell készülni pl. egy olajcserére is, mert lehet, hogy egy légszűrőre is 2-3 napot kell várnod európai beszerzésből.

2019. jan. 19. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve hogy a csavarok is collosak
2019. jan. 19. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Az idő is pénz, ami nehezen mérhető.

Egy amerikai autó szervizelését nem vállallja el minden szerelő, de tegyük fel, azt megoldod.

Alkatrészeket nehéz itthon találni, Amerikából kell megrendelni, ami hetekbe telik, és még vámot is kell fizetni.

A másik oldalon persze ott van, hogy ritka autó nálunk, biztosan megcsodálnák sokan.

Azt neked kell mérlegelni, eldönteni, hogy mi számít, mi éri meg, de ha az első gondolatod az, hogy "drága lesz" akkor nem neked való, mert tényleg nem az olcsón fenntartható kategóriába valók a tengeren túli járgányok.

2019. jan. 19. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A 25 literes fogyasztás után nem Mind1 ?
2019. febr. 19. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
10e km 850ezer forint csak uzemanyagban a javítás nem vészes mert nem bonyolult autó fel se fog tűnni a fogyasztás mellett. Szóval a javítás nehogy eltantoritson
2019. febr. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!