Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Mexikó, Kolumbia, Argentína,...

Mexikó, Kolumbia, Argentína, Brazília mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnének ezek az országok. Biztonságos kimenni egy fiatal párnak, vagy engedjem el?

2018. dec. 10. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
* nehogy azt higyjétek, hogy valami 100 gyerekes sznob család ilyen Hotelekbe vagy ilyesmi. (előző voltam)
2019. febr. 7. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Biztonsági sorrendben erre tippelnék :

A legbiztonságossabtól

1.Argentina

2.Kolumbia

3.Mexikó

4.Brazília

A negyedikben residente permanente vagyok (állandó lakos vízum, van lakásunk is.

Sajnos a biztonság nem olyan jó.

Mi egy condominio-ban lakunk (őrzött magaspanel kertes részen, a város külsejében medencékkel, fegyveres biztonságiőrrel 24 órában.

Voltunk mind a négy országban, Kolumbia tök jó Argentina is, mondjuk Arg. kicsit unalmas egy európainak, mindegy.

Kolumbia meglepően biztonságos, nagyon szép város Medellin és Bogota, még ha ég és föld a kettő.

Mexikónak vannak nagyon nyugis helyei (Hermosillo, Cancun, stb. meg vannak háborús övezetei (Acapulco, Los Cabos.)

Ezekben a helyekben nagyon magas a gyilkossági ráta, de nem turisták a célpont.

2020. máj. 11. 21:13
 13/15 anonim válasza:
Tudom, hogy 5 éve volt, de az 1# eléggé szimpatikus választ adott, Mexikóban pl. észak kicsit zűrösebb, én mexikóról tudom a legtöbbet, mert majd oda akarok költözni és eléggé sok mindent átnéztem, hogy hova is tervezek menni, voltak, akik meglátogattak olyan helyeket is mint pl. sinaloa, de nem történt semmi, persze van, hogy fegyveres összeütközések vannak, de annyira nem gyakoriak, brazília nekem kicsit kétséges, mert ott még a turistás helyek sem a legbiztonságosabb, van, hogy késsel próbálnak támadni, meg lövöldözések is néha vannak, de pl. mostanság kolumbiában voltak olyan dolgok, hogy csajok becserkésztek palikat és utána megölték őket, de ezen kívül nekem kolumbia is olyannak tűnik, mint ahogy mexikót leírtam, argentína eléggé biztonságos, csak ott meg 200% infláció volt/ van, igazából lehet ezért nem érdekli csak a politikai bűnözőket.
nov. 24. 08:57
 14/15 anonim válasza:

13-mas vagyok, szerintem a lista, így nézne ki 1-4 1 a legjobb, 4 a legrosszabb:

1. Argentína

2. Mexikó

3. Kolumbia

4. Brazília

nov. 24. 09:01
 15/15 anonim válasza:
Azt tenném hozzá még mindig 13-mas, hogy, hogyha betartasz bizonyos "szabályokat", mint pl. nem mész be szűk utcákba, nem avatkozol a helyiek dolgába stb., ha ezeket betartod, akkor valószínűleg nem lesz baj.
nov. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!