Melyik jobb hely Argentína vagy Brazília (letelepedés)?
23 éves vagyok és szeretnék olyan helyre menni ahol új életet kezdhetnék.
Argentínát vagy Brazíliát ajánlották.. Mennyire nehéz letelepedni ott, munkát vállalni ?
Igazság szerint Ázsiába szeretnék élni de sajnos nem kivitelezhető..
Előre köszönöm
Beszélsz spanyolul vagy portugálul?
Mert ha nem, akkor egyiket sem.
Mihez értesz?
Van legalább 500 ezer ft félretett pénzed, hogy ha nem tudsz mégsem ott meglenni, akkor haza is tudj jönni?
Amúgy nem is kell ilyan messzire menni ahhoz, hogy ne tudj hazajönni - nemrég "néztem" végig egy házaspár kínlódását Spanyolországban (spanyolországi facés csoportban) - először csak munkát kerestek, aztán már szállásért könyörögtek, majd végül a konzulátus segítségével tudtak csak hazajönni, mert nem volt rá pénzük... :-( és akkor ez ugye az Unió - hát még akkor Brazília...
Angolul jól beszélek :D
hát diplomám nincs de 3 év munka tapasztalat csak vmit számít nem?
akkor milyen országot ajánlotok ?
Kedves utolsó válaszoló nyilván azért tettem fel a kérdést mert nem tudom.. De ha felvilágosítasz annak örülnék.
Ausztrália kilőve nem szeretem nagyon rossz emlékek vannak..
Kanada úgy tudom nehéz megkapni a work permitet...
Brazíliában nem mész semmire sem az angollal, ráadásul piszok nehéz munkavállalói vízumot kapni, ez nem úgy megy, mint itt az EU-ban. Argentínában nem ismerem a letelepedési szabályokat, de ott is szigorú rendszer van ezzel kapcsolatban és ott sem elég az angol vagy 3 év munkatapasztalat, erre ne számíts.
Voltam mindkét helyen, vannak onnan barátaim, hidd el, nem olyan jó helyek letelepedésre.
Kanada, USA, Ausztrália, Új-Zéland - ha megfelelsz a szigorú kritériumoknak, ezek közül egyik sem megy "csak úgy".
Írországot bátran ajánlom, én is itt élek, UK-be is mehetsz, Máltára is, vagy ha messzebb akarsz menni, valamelyik brit/holland/francia szigetre a Karib-térségben, ahová nem kell vízum EU-s állampolgároknak.
Ausztraliaban a kígyók meg a skorpiok gyakran bemennek a házba ezért megkell tanulni jól lőni mert ha megmar belehalhatsz...
A festőnk 25evet élt kint és hát brutális veszélyes
Utolsó voltam.
Egyébként akár melyik országba is mész mindenképpen oltasd be magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!