Hol találhatok dél-amerikai álláshirdetéseket?
*A spanyolt középfokon beszélem.
*Angoltanár vagyok. Kint is azt csinálnám. (Nyelviskola, magán, óraadó)
*Kizárólag nagyvárosba mennék.
Megbízható oldalt keresek, egyelőre csak tájékozódás céljából.
Önkéntes munka NEM érdekel.
(Azért Dél-Amerika, mert tetszenek a latino kultúrák, és egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy dobbantsak ebből az országból - és úgy általában Európából is)
nekem apukám mexikói
és tényleg igaza van az elsőnek a középfokú spanyol nem lesz elég.
konkrét országot tudsz?
Spanyolország nem jó? Kicsit egyszerűbb mint Dél-Amerika.
Miért akarod elhagyni Európát?
A legtöbb dél-amerikai ország óriási gazdasági válságban van, nem igazán javasolnám a kimenetelt letelepedésre, vagy csak rövidtávon.
Az önkéntesség arra pont jó h kiéld a latino kultúra iránti lelkesedésed rövid távon -pár hónap, 1-2 év, hidd el kint ez elmúlik vagy nagyon lecsökken. Megélhetés szempontjából ROSSZ választás.
Naná hogy elég annyi spanyol sőt! !!! én Olaszországban kezdtem 8 éve nulla olasszal, úgyis anyanyelvit vagy annak megfelelő szintű tanárt keresnek.itt találtam minden külföldi melót én is angol tanár vagyok..www.tefl.com
Ha kérdésed van írj privátban
angolt tanítanak nekik az anyanyelvűek. nem kell nekik egy külföldi ember ehhez
esélytelen a dolog
6os próbáltad sikertelenül??!
Nem akkor ne okoskodj
#5: köszönöm a segítséget :)
A többieknek:
- Angolul felsőfokon beszélek. Valószínűleg ti még nem vettetek részt túl sok angol tanfolyamon. Az esetek nagy részében a tanár egy kukkot sem szól szól magyarul.
- A spanyol közepet másfél év alatt értem el nulláról. Gondolom, anyanyelvi környezetben nem fog gondot okozni a felső sem ;)
- Ha csak amerikai akciófilmekből tájékozódtál Dél-Amerikáról, inkább meg se szólalj.
- Tényleg krízis van. Az USA-ban meg verik a négereket ;)
Az tok jo, ugyes is vagy, de ha nem ismersz mindent a spanyol nyelvtanrol akkor hogy akarod nekik atadni? Nem kell spanyolul beszelni hozzajuk, de attol fuggetlenul kenni-vagni kell mindent, mert kulonben ha te sem erted, tudod, akkor hogyan tanitod plane egy masik nyelven ami nem az anyanyelved?
Egyebkent en inkabb Braziliat javasolnam. Spanyol utan konnyu a portugal es jelenleg az az egyetlen orszag ott ami ugyahogy mukodik. Krizis pedig igenis van... nem tudom hallottal-e a jelenleg Venezualaban zajlo 700%-os inflaciorol meg tarsairol? A tobbiek valamivel jobb helyzetben vannak, de ok sem olyanok mint a szep napfenyes sorozatokban.
Nem tudom a pár előttem szóló honnan veszi ezt a hülyeséget, hogy Dél-Amerika országai mind csődközeli állapotban vannak...Chile és Uruguay konkrétan drágábbak Magyarországnál, Brazília is a korábbi drágulás után most zuhant picit meg és csak a méretüknél fogva olyan jelentősek a régióban. Kolumbia is feltörekvő ország, Közép-Amerikáról (Panama, Costa Rica, Belize) nem is beszélve...
Amúgy a nem anyanyelvű angoltanárokat sz.rba se nézik külföldön, közröhej tárgyát képezik Kínában, Koreában, stb. . Minek választana egy magyart egy angolul tanulni akaró argentin, ha ott van neki 1. olcsóbban a szintén argentin tanár vagy 2. drágábban az anyanyelvű amerikai? Te mit tudsz nyújtani, amit a két másik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!