Dél-Amerikába utazom, milyen gyógyszereket vigyek magammal?
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 19:39
1/14 anonim válasza:
Kerdezd meg a haziorvosodat, vagy egy kedves patikust! Kerd meg irja ossze a listat, majd visszamesz erte!
Jo utat!
2/14 anonim válasza:
Szerintem is valami szakavatottabb embert kérdezz. De én bizti vinnék fájdalomcsillapítot, valamilyen antibiotikumot meg neomagnolt, azzal az esetleg szennyezett vizet is lehet fertőtlenyíteni.
3/14 anonim válasza:
Egy csomag óvszert is vigyél magaddal!
Ezekben az egzotikus országokban bármi megtörténhet.
De tényleg nem vicc!Bárcsak nekem lennének ilyen gondjaim.
Mindennek eljön az ideje!
4/14 anonim válasza:
az adott ország Mo.-i nagykövetségén (v.annak weblapján)szokták jelezni az ilyesmit.
5/14 anonim válasza:
ha megírnád pontosan melyik ország,szívesen segítek megkeresni:-)-az előző válaszoló-
6/14 anonim válasza:
néhány fertőzés ellen meg amikor mi voltunk akkor beoltottak malária sellen i
7/14 anonim válasza:
Ha valami bajod van, fogfájós vagy, fejfájós vagy, akkor vigyél rá olyan szert, amit amúgy is használsz. Malária ellen oltasd be magad. Helyi nyavajákra, ételmérgezésre mindig a helyi gyógyszerek a jók.
8/14 anonim válasza:
Baratom az lenne a legjobb ha inkabb mashova mennel
Baghdad is nemreg a piacon a levegőbe repuld minden.
Inkabb menny el Franciaba vagy esetleg Valami erdei kis kuripinytyoba ,magyarorszagon pl.valahol
Vagy valami jo kis hataban erted egy Jomodu tóvas strandos helyen sokkal elvezetesebb mind
a vadak közt jarkalni Afrikaba kitudja kivel futol össze
es meg ha maradna Penzed Testepitesre is jutna esetleg
9/14 anonim válasza:
Az se gond ha nem Dél-Amerikai ;)
10/14 anonim válasza:
AK-47est 4 tárral...nem szeretik arra a fehér embert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!