Melyik helyre menjek vakációra?
Milyen uticelok? A csontig leragott, minden eredetiseget nelkulozo uticelok mint Dominika meg a Maldiv, ahova ma mar tenyleg barki elmehet aztan meseli a szomszednak, hogy jajj nezd mi itt is voltunk?
Azt kerdezted, hatha valaki volt ezeken a helyeken es tud ajanlani. Hat en voltam, sot mint irtam, az indiai oceani turistaajanlatokat/lehetosegeket / orszagokat a munkambol kifolyolag nagyonis jol ismerem, ajanlottam is valamit ami eredeti de azt leszoltad, tovabbra is csak a ket halal elcsepelt uticelt hangoztatod... hat ezek utan en is csak azt irom, hogy vagy tenyleg ennyi eszed van es csak a katalogusnak hiszel, kifizetsz egy rakat penzt csak hogy megmutasd, hogy VAN, aztan csodalkozol a vegen, hogy jajj nem is olyan volt mint amire szamitottam. Illetve masoknak aradozol majd rola minden csalodas ellenere, csak hogy lassak, te ide is eljutottal. A magamfajta ember meg jot fog rajtad rohogni a markaba, hogy ennyi penzbol sokkal szebb es eredetibb helyre is elmehettel volna...
Mondjuk Maldivon meg vannak korrektebb szallodak ahol tenyleg nyugi van meg tenger, de igazabol 3 nap utan baromi unalmas, mert a doglesen kivul mast nem igazan lehet csinalni. De Dominika... a nemet/orosz/francia/angol turistak "Balatonja", igazabol sulhet el jol de rosszul is (pl nemreg egy ot csillagos, komplett all inclusive-t kinalo szallodaban volt szalmonella a kajaban, a nyaralok kozul szinte mindenkit ledontott a labarol, a nyaralasukat a budin toltottek- es ez nem volt egyedi eset, szezononkent egyszer nagyjabol elofordul)... de sorolhatnek meg mast is... hiaba arrafele a mennyiseg sajnos mar rament a minosegre.
De ezek szerint te mar eldontotted, szoval akkor meg minek csepeljuk a szot, tudod te magadtol is, hova menj...
Kalandot akarsz?
Menj Ózdra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!