Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Elehet jutni A Bahama szigetek...

Dkov06 kérdése:

Elehet jutni A Bahama szigetekre repülővel úgy hogy nincs átszállás?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljutni a Bahama szigetekre de sajnos ha repülővel megyek 2x át kell szállni. van e olyan járat ami csak oda megy? vagy hogy a legjobb elmenni A Bahama szigetekre régi vágyam eljutni csak zavar ez az átszállás. előre is köszönöm az információkat.

2016. okt. 30. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Honnan nézve nincs átszállás?
2016. okt. 30. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Európából ha jól láttam, csak Londonból van közvetlen járat.
2016. okt. 30. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Hogyne heti 7-szer tomott bahamai jaratok indulnak Budapestrol :D.
2016. okt. 30. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
:XD
2016. okt. 30. 22:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok Budapestről melyik reptéről megy járat közvetlenül a Bahama szigetekre? Amit én találtam azoknál 2 kell átszállni.
2016. okt. 31. 09:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Melyik repterrol? :D. Egyetlen egy van (lenyegeben az egesz orszagban + Debrecen). Az elozo valaszokbol nem volt vilagos, hogy ilyen jarat nem letezik. Gondold vegig hogy uzletileg mennyire erne meg...
2016. okt. 31. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia

NINCS

2016. okt. 31. 09:57
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Jajj.. ha ennyire nem megy nem kellene az utazást erőltetni :(

1. Budapestnek egy reptere van.

2. Bahama szigetekre nem árulnak jegyeket, hanem városokba. Tehát keress pl. Nassauba gépeket.

3. Budapestről nagy világvárosokba sincs közvetlen járat, miért pont a Karib térségbe lenne?

4. Mi a bajod az átszállással? Nem feltétlenül drágább egy átszállásos út, mint a közvetlen. (Ilyen távnál).

2016. okt. 31. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A atszallas nem az ordogtol valo.

Kepzeld el, ha indulna Budapestrol jarat Nassauba, az legalabb 17 orat venne igenybe. Amit a gepek birnanak, mert az A380 hosszabb utakra is kepes, de az utasok meg a legikiserok elunnak az eletuket, arrol nem is beszelve, hogy meggebednel annyit ulni egy helyben. Az atszallas sokkal jobb ilyen hosszu utaknal, mert van idod a ket jarat kozott vasarolni/tornazni/pihenni/elfekudni a padokon/rendes wc-t hasznalni, nem azt a pirinyo repulos klotyit/jatszani/akarmit csinalni. A gepen eleg limitaltak a lehetosegeid es 17 oras uton a hajad kitepned...

Szoval elsosorban ezert nincs kozvetlen jarat, de foleg azert nincs mert NINCS ra kereslet. Szerinted Magyarorszagon hanyan engedhetik meg maguknak hogy havi rendszeresseggel utazzanak a Bahamakra?

2016. okt. 31. 18:35
 10/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok figyeljetek

1 Nem a pénz miatt nem tetszik annyira ez az átszállás hanem inkább azért mert nem nagyon tudom hol érdemes átszállni

2 mi az hogy nem engedhetik meg maguknak az emberek alap szabály soha nem szabad azt mondani hogy nem engedhetem meg magamnak hanem kérdés így hangzik hogy engedhetem meg magamnak.

3 ha már nagyon muszáj ez az átszállás akkor mondjátok hol érdemes átszállni meg mondom őszintén ha 1x kellene az nem lenne gond vagy maximum 2x de nem 3x az már sok

4 szeretek utazgatni ha fater épp el visz. de 22 éves vagyok. azért nem várhatom el hogy a szülök vigyenek el

előre is köszönöm az információkat.

2016. nov. 1. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!