Elehet jutni A Bahama szigetekre repülővel úgy hogy nincs átszállás?
Jajj.. ha ennyire nem megy nem kellene az utazást erőltetni :(
1. Budapestnek egy reptere van.
2. Bahama szigetekre nem árulnak jegyeket, hanem városokba. Tehát keress pl. Nassauba gépeket.
3. Budapestről nagy világvárosokba sincs közvetlen járat, miért pont a Karib térségbe lenne?
4. Mi a bajod az átszállással? Nem feltétlenül drágább egy átszállásos út, mint a közvetlen. (Ilyen távnál).
A atszallas nem az ordogtol valo.
Kepzeld el, ha indulna Budapestrol jarat Nassauba, az legalabb 17 orat venne igenybe. Amit a gepek birnanak, mert az A380 hosszabb utakra is kepes, de az utasok meg a legikiserok elunnak az eletuket, arrol nem is beszelve, hogy meggebednel annyit ulni egy helyben. Az atszallas sokkal jobb ilyen hosszu utaknal, mert van idod a ket jarat kozott vasarolni/tornazni/pihenni/elfekudni a padokon/rendes wc-t hasznalni, nem azt a pirinyo repulos klotyit/jatszani/akarmit csinalni. A gepen eleg limitaltak a lehetosegeid es 17 oras uton a hajad kitepned...
Szoval elsosorban ezert nincs kozvetlen jarat, de foleg azert nincs mert NINCS ra kereslet. Szerinted Magyarorszagon hanyan engedhetik meg maguknak hogy havi rendszeresseggel utazzanak a Bahamakra?
Sziasztok figyeljetek
1 Nem a pénz miatt nem tetszik annyira ez az átszállás hanem inkább azért mert nem nagyon tudom hol érdemes átszállni
2 mi az hogy nem engedhetik meg maguknak az emberek alap szabály soha nem szabad azt mondani hogy nem engedhetem meg magamnak hanem kérdés így hangzik hogy engedhetem meg magamnak.
3 ha már nagyon muszáj ez az átszállás akkor mondjátok hol érdemes átszállni meg mondom őszintén ha 1x kellene az nem lenne gond vagy maximum 2x de nem 3x az már sok
4 szeretek utazgatni ha fater épp el visz. de 22 éves vagyok. azért nem várhatom el hogy a szülök vigyenek el
előre is köszönöm az információkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!