Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Szerintetek Brazília vagy...

Szerintetek Brazília vagy Mexikó a jobb? Szempontok és kérdések lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyre jobban gondolkozom azon,hogy a fent említett 2 országból valamelyikbe költözzek mint távlati cél.

27 éves vagyok,és az utóbbi 7 évemet Angliában töltöttem,ahol elég nagy tőkét sikerült összegyűjtenem.Most viszont úgy érzem változás kell az életemben,valahol jó távol Európától.

Mivel nagyon érdekelnek a latin dolgok,és a portugál/spanyol nyelv is felkeltette az érdeklődésemet,így ezt a két országot tűztem ki célul.

De melyik legyen,és miért?

Hol a jobb a....

1. Közbiztonság

2. Olcsóbb életszínvonal

3. Barátságosabb,befogadóbb emberek

4. Ha sikerül elsajátítani az ottani nyelvet ( évek ) utána a munka találása.

5. Szebb környezet

6. Rugalmasabb letelepedési feltételek

Előre is köszi a válaszokat. És mint mondtam,ez még egy jövőbeli álmom. Sok infot fogok még gyűjteni.

27/F

2016. szept. 30. 20:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, én saját tapasztalat alapján írtam. Sokáig éltem Rióban (a favellákban is sajnos)
2016. okt. 27. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!