Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Szerintetek Brazília vagy...

Szerintetek Brazília vagy Mexikó a jobb? Szempontok és kérdések lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyre jobban gondolkozom azon,hogy a fent említett 2 országból valamelyikbe költözzek mint távlati cél.

27 éves vagyok,és az utóbbi 7 évemet Angliában töltöttem,ahol elég nagy tőkét sikerült összegyűjtenem.Most viszont úgy érzem változás kell az életemben,valahol jó távol Európától.

Mivel nagyon érdekelnek a latin dolgok,és a portugál/spanyol nyelv is felkeltette az érdeklődésemet,így ezt a két országot tűztem ki célul.

De melyik legyen,és miért?

Hol a jobb a....

1. Közbiztonság

2. Olcsóbb életszínvonal

3. Barátságosabb,befogadóbb emberek

4. Ha sikerül elsajátítani az ottani nyelvet ( évek ) utána a munka találása.

5. Szebb környezet

6. Rugalmasabb letelepedési feltételek

Előre is köszi a válaszokat. És mint mondtam,ez még egy jövőbeli álmom. Sok infot fogok még gyűjteni.

27/F

2016. szept. 30. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az 5. pont kivetelevel Mexico a nyertes.
2016. okt. 1. 01:17
 12/21 anonim válasza:
Szerintem kamu kérdés, de azért válaszolok. Az usa-ban dolgoztam, ismertem mexikói,brazil embereket. Normális embereket. A bejárónőm aki mexikói volt, sok szörnyűséget mesélt amik közvetlen rokoni körében történtek. Braziliában sem jobb a helyzet pláne a nagyvárosokban.
2016. okt. 1. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Ez akkora kamu mint ide (Dublin) Lacháza. Aki Angliában jelentős tőkére tesz szert az nem vágyik olyan lerohadt helyekre mint Brazília. Hogyne, valami napsütésebb helyre természetesen igen de hát ha van pénzed akkor például Spanyolország kíválóan megfelel...
2016. okt. 2. 10:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Aki Angliában jelentős tőkére tesz szert az nem vágyik olyan lerohadt helyekre"

Honnan tudod, ki mire vágyik? :)

Brazília sokarcú, vannak lerohadt helyei, és vannak olyan szinten lévő települések, amelyekről Magyarországon (vagy akár Angliában is) csak álmodni lehet.

Továbbá egy kultúra, kulturális közeg iránt is érezhet valaki vágyat, és hajlandó lehet sok mindent feladni cserébe.

2016. okt. 2. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom Brazíliában Rió a cél, mert mindenki oda akar menni, viszont senki nem látja az igazi Riót. Szép város, de biztos munka és nyelvtudás nélkül hamar elmegy a pénz, és beszippant a "valódi" Rio de Janeiro. Kezdődik a nyomor, a napról-napra élés, ha befogadnak a nyomortelepen, akkor már tettél egy lépést afelé, hogy nem végezd donorként, de az sem biztos. Oda úgy menj, hogy van egy konkrét hely, ahol várnak, máskülönben több mint esélytelen a dolog. Nem mondom azt, hogyha csak úgy kimész, mert van pénzed, és ott akarsz élni, hogy biztos, hogy a favellákban végzed, de több mint valószínű. Ha mégis kimész, arra készülj, hogy egy teljesen más világba fogsz érkezni.
2016. okt. 12. 15:19
 16/21 anonim válasza:
59%
Kina
2016. okt. 16. 13:07
 17/21 anonim válasza:
Szeretem mikor olyan emberek írnak válaszokat, akik még életükben nem jártak az adott országokban.. Üdv kérdező, Mexikóban élek néhány hónapja, cserediák vagyok és azok alapján amit látok, közel sem olyan "lerohadt" mint amilyennek elmondják, nyilván oda kell figyelned, hogy merre mész és kivel, és vannak helyek amiket jobb elkerülni, de mindenhol a világon vannak. Emellett gyönyörű ország, lenyűgöző kultúrával. 15/l
2016. okt. 25. 04:09
 18/21 anonim válasza:
keress rá, hogy vannak -e magyar közösségek. pl canadában, svájcban, nem eu-s országokban vannak. neten.
2016. okt. 27. 00:27
 19/21 anonim ***** válasza:

"azok alapján amit látok, közel sem olyan "lerohadt" mint amilyennek elmondják"

Egyetértek,de két bazinagy országról beszélünk,ahol a körülmények nagyon szélsőségesek tudnak lenni.

Cserediákként nyilván egy biztonságos és élhető környékre "küldenek",illetve olyan helyre engednek el a szüleid is,és te magad is tájékozódtál előtte,hogy hová is mész.(Már amennyire a lehetőségeid engedték)

(Nem akartam beleokoskodni,mivel egyik országban sem éltem,de attól még lehet véleményem)

2016. okt. 27. 03:51
 20/21 anonim ***** válasza:

"azok alapján amit látok, közel sem olyan "lerohadt" mint amilyennek elmondják"

Egyetértek,de két b**inagy országról beszélünk,ahol a körülmények nagyon szélsőségesek tudnak lenni.

Cserediákként nyilván egy biztonságos és élhető környékre "küldenek",illetve olyan helyre engednek el a szüleid is,és te magad is tájékozódtál előtte,hogy hová is mész.(Már amennyire a lehetőségeid engedték)

(Nem akartam beleokoskodni,mivel egyik országban sem éltem,de attól még lehet véleményem)

2016. okt. 27. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!