Szerintetek Brazília vagy Mexikó a jobb? Szempontok és kérdések lentebb.
Sziasztok!
Egyre jobban gondolkozom azon,hogy a fent említett 2 országból valamelyikbe költözzek mint távlati cél.
27 éves vagyok,és az utóbbi 7 évemet Angliában töltöttem,ahol elég nagy tőkét sikerült összegyűjtenem.Most viszont úgy érzem változás kell az életemben,valahol jó távol Európától.
Mivel nagyon érdekelnek a latin dolgok,és a portugál/spanyol nyelv is felkeltette az érdeklődésemet,így ezt a két országot tűztem ki célul.
De melyik legyen,és miért?
Hol a jobb a....
1. Közbiztonság
2. Olcsóbb életszínvonal
3. Barátságosabb,befogadóbb emberek
4. Ha sikerül elsajátítani az ottani nyelvet ( évek ) utána a munka találása.
5. Szebb környezet
6. Rugalmasabb letelepedési feltételek
Előre is köszi a válaszokat. És mint mondtam,ez még egy jövőbeli álmom. Sok infot fogok még gyűjteni.
27/F
"Aki Angliában jelentős tőkére tesz szert az nem vágyik olyan lerohadt helyekre"
Honnan tudod, ki mire vágyik? :)
Brazília sokarcú, vannak lerohadt helyei, és vannak olyan szinten lévő települések, amelyekről Magyarországon (vagy akár Angliában is) csak álmodni lehet.
Továbbá egy kultúra, kulturális közeg iránt is érezhet valaki vágyat, és hajlandó lehet sok mindent feladni cserébe.
"azok alapján amit látok, közel sem olyan "lerohadt" mint amilyennek elmondják"
Egyetértek,de két bazinagy országról beszélünk,ahol a körülmények nagyon szélsőségesek tudnak lenni.
Cserediákként nyilván egy biztonságos és élhető környékre "küldenek",illetve olyan helyre engednek el a szüleid is,és te magad is tájékozódtál előtte,hogy hová is mész.(Már amennyire a lehetőségeid engedték)
(Nem akartam beleokoskodni,mivel egyik országban sem éltem,de attól még lehet véleményem)
"azok alapján amit látok, közel sem olyan "lerohadt" mint amilyennek elmondják"
Egyetértek,de két b**inagy országról beszélünk,ahol a körülmények nagyon szélsőségesek tudnak lenni.
Cserediákként nyilván egy biztonságos és élhető környékre "küldenek",illetve olyan helyre engednek el a szüleid is,és te magad is tájékozódtál előtte,hogy hová is mész.(Már amennyire a lehetőségeid engedték)
(Nem akartam beleokoskodni,mivel egyik országban sem éltem,de attól még lehet véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!