Ha Dél-Amerikába bárhova mehetnétek nyaralni hova mennétek?
Figyelt kérdés
Nem számít a pénz és az útlevél.Amúgy én Ecuadorba2010. ápr. 3. 12:31
21/32 anonim válasza:
Tudom, hogy nem Dél-Amerikában van Mexikó, de mivel latin ország ezért én most oda veszem. Szóval én oda mennék, méghozzá Cancúnba.
22/32 anonim válasza:
alap h rio de janeiro!!!!!
minden álmom!!
meg akkor már átmennék sao pauloba is
23/32 anonim válasza:
azért az az "átmennék" kicsit messze van:)
24/32 anonim válasza:
hü.LYE ÁLL.ATOK NÉZZÉTEK MEG EZT [link] Hol van Mexikó? Észak amerikában még hogy dél amerikában? Hülyék .Amúgy Dél Am. Braziliában nagy a szegénység!!
25/32 anonim válasza:
Hát akkor te is hülye vagy, mert Közép-Amerika :P
26/32 anonim válasza:
Bena cigok vagytok mind... Kozep amerika olyan nincs is hivatalosan , csak eszak meg del.
Eszak amerikahoz tartozik Mexiko
27/32 anonim válasza:
Jesszus hogy te mekkora egy aluliskolázott barom vagy...és még mi vagyunk a cigók? Képzeld, igenis van Közép-Amerika, méghozzá a karibi térség...Édesanyám kubai, úgyhogy köszi, de jobban tudom, mint te, hogy félig melyik kontinenshez tartozom! Ja és Latin-Amerikával dolgozom nap mint nap, a munkahelyemen is fel vannak osztva az országok térségekre, és ott is külön van Közép-Amerika. Ennyit erről. Mielőtt még pampogsz, nézz utána!
28/32 anonim válasza:
Kubai az anyád? Az szép jaj mi lehet ott nállatok...
Hát tati akármilyen Atlas-ban csak DÉl-ÉSZAK Amerika van .
Közép amerika csak a te képzeleteidben van mikor drogos vagy Kubai drog -cigarettákat hoznak neked a szüleid .
Sajnállak téged de ha akarod, nézz után itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!