Nyári munka 16 évesen Amerikában?
Az a helyzet hogy 16 éves vagyok és nyáron mindenképpen kiszeretnék jutni Amerikába dolgozni a nyarat végig, majd hazajönni. Egy csoportal szeretnék kimenni mint pl a campleaders de azokhoz a minimum életkor a 18 év. Ha valakinek van bármilyen ötlete azt nagyon megköszönném ha segítene nekem mert ez az álmom. A válaszokat előre is köszönöm.
L/16
Előző két válaszoló, nem értem nektek mi a bajotok. Nem egész életében akar ott dolgozni, nem azért mert nem akar tovább tanulni, hanem csak egy nyárra menne ki.
Ami pedig egy nagyon jó lehetőség, még ha a munkája az, hogy gofrit süt, akkor is, mert jól megtanulhat angolul, meg világot láthat.
Kérdező, 16 évesen ilyenre még nincsen sajnos lehetőséged, szóval várj 2 évet, és utána már mehetsz. :)
Nincs semmi bajom, csak meglepődtem, hogy valakinek ez az álma.
Az pedig, hogy majd jól megtanul angolul hamis illúzió, ugyanis nem angol nyelvtanárokkal fogja sütni a gofrit, hanem hozzá hasonló, kelet-európai munkásokkal.
Javasolnám hogy keress valakit aki már volt kint ilyen módon és beszélgess el vele, mert van egy sejtésem hogy az elvárásaid nem feltétlenül reálisak.
Kedves kommentelok!
Nekem már az is csodálatos lenne hogyha kiutazhatnék Amerikába és megismerném az ottani életet. Tisztában vagyok azzal is hogy nem egésznap a parton sütettném magam, hanem dolgoznék és ha gofrit sütnék hát akkor gofrit sütnék de közbe nem lenne unalmas életem és közben megismernék sok sok embert és egy másik kontinenst.
A többi komentelonek köszönöm az értelmes válaszokat. Ha nem jutok ki akkor mindenképpen megpróbálok Magyarországon keresni nyári munkát.
Nem fogadod el a negatív véleményt pedig kénytelen leszel!
I thought something about Americans but when I lived here I saw something else!!!
Some of Americans people all they care about is to fuck and get fucked! You know their society is full of nasty people? For example, Sick men having sex with children? (Just like prophet mohammed), 12 & 13 & 11 years old girls doing the worst things ever in this age of their life!!! Most of Americans are divorced and have unstable life! Prisons is full of pedophilie ppl!!! A lot of criminal and crimes! A lot of drugs and drug dealers!! A lot of men in gail because of raping their children!! Some of them they raped their animals!!
They don't know what is love and passion means!
The weird thing is in America? I always see women paying for their men!!! In general! Even husband and wife have a different separated bank account?
They believe they're married and love each other but there's no trust? Damn damn!!!!
How come you love someone and you have no trust?
Damn they are worst than muslims!!!!
Az amerikai álom, hahahaha azthittem ezt csak úgy mondják.
Nézz valami jómódú magyar céget és/vagy családi vállalkozást és irj nekik egy szívhez szóló levelet, akkor lehet kivisznek és befogadnak valamilyen pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!