Annyira kimennék texasba, laknátok ott? Van egy álmom:D 17/f
Figyelt kérdés
Szóval van egy olyan álmom, hogy kint élek texasban egy farmon, alig 10 percre egy kisvárostól, ahol vannak állatok, egy szép feleségem. Ez a nagy amerikai álom? Amúgy tudtok valami ilyenfajta filmet mondani nekem?2010. febr. 19. 14:01
21/25 anonim válasza:
Hát én inkább Kanadába mennék ki xĐ Texasi láncfűrészes ...szal a komolyra térve nem lehet olyan rossz hely az !
22/25 anonim válasza:
én nem mennék mert ott ugyis halálra ítélnek..
23/25 anonim válasza:
Vicces, mert én pont egy hasonló helyen lakok csak itthon Magyarban:D....És nagyon jó....néha jó lenne a szomszéddal beszélgetni, de csak előnyeim vannak belőlle:D
24/25 anonim válasza:
Texasi láncfűrészes:$
Najó, nem. De egyébként ez engem is érdekelne, mondjuk dobhatnál egy privit, aztán kiköltözök veled:D 15/L
25/25 anonim válasza:
Aranyos az álmod :)Én is kimennék Texasba, meg Coloradoba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!