Kiutazás de haza már nem jövök mivel jár?
Egyébként persze összejöhet, hogy nem buksz le, de jóval rosszabb életed lenne, mint egy magyarországi minimálbéresnek.
Veszélyes és alig fizető feketemunkák, nem lehet a neveden szinte semmi, repülővel nem utazhatsz az országon belül, mert akkor egyből rajtakapnak, semmi biztosítás, állandó rettegés, hogy mikor futsz össze a rendőrrel.
Vannak előnyei az USÁ-ba költözésnek, de illegálisként maximum Mexikóhoz meg ilyen országokhoz képest jó.
Feketén ma már elég nehéz munkát találni. Lakást is kell bérelned. Nekem van rokonom, aki 10 éve kint él. Nagyon jól keres, de nincs állandó munkája. Viszont van ismeretsége, és ha eljön az egyik helyről, 1-2 hét után talál másikat.
De ehhez nagy ismeretség kell és ismerni a kinti viszonyokat.
Én két évig éltem,dolgoztam kint.
Ha egyszer bejutottál,különösebb veszély nem fenyeget.
Dolgoznod nem szabad,mert az illegális!Ezt jó ha tudod.Munkavállalói vízumra,gyakorlatilag semmi esélyed nincs.ez mellett,nyugodtan dolgozhatsz,mint az a sok millió ember,aki így él kint.
A rendőr nem fog megállítani csak úgy...Ott nincs olyan,hogy megállít,és kéri a jogsit,forgalmit,meg az elakadási háromszöget.Tehát ez kamu.Ha megállít,akkor valamit elkövettél,de akkor sem fog letartóztatni.Azt tudnod kell,hogy ha ESTA-val mész ki,akkor csak egy esélyed van..Ha tovább maradsz mint a 90 nap,akkor soha nem engednek vissza...Vagy ott maradsz évekig.Vízummal lehet a tartózkodásit hosszabbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!