November 29-én utazok Kiitsee-be a csokigyárba, utánna Bécsbe este Sopronba lesz a szállás másnap Sopronba városnézés utánna Fertőd majd utazás haza a szálláson csak 30-án kapunk reggelit költőpénzbe mennyit vigyek?
Az attól függ, mennyit akarsz vásárolni. Én speciel egy csokiboltban a világ összes pénzét el tudom költeni. ;)
Mi a Heindl-ben voltunk Bécsben, oda is érdemes elmenni. Jól be is vásároltam, vagy 35-40 euró összegben.
Szerintem a 6.000,- Ft itthonra jó, kintre az ennyinek megfelelő euró kicsit kevés. De attól is függ, mit akarsz enni.
Amúgy meg nagyon rossz a helyesírásod! Az "utána" nem két "n", és a szállás SopronbaN lesz, ugyebár.
Amennyit megengedhetsz magadnak, én kicsivel többet szoktam vinni, mint amennyi valójában kéne, maximum vissza hozom. Immar negyedik éve megyek Bécsbe, illetve a Kitseei, csokigyarba.
Attól függ, hogy mennyire vagy csoki függő : ) Ott sok pénzt el lehet szórni.
illetve az adventi vásárban is. Olyan 8-10ezer forintot tartok realisnak de ez mindenkinel valtozo.
Kittsee-ben feltétlenül nézzétek meg a szlovák határt a vasútállomásnál.
Van egy fílingje annak, hogy látod magad előtt a modern vasútállomást meg az NSZK-stílusú családi házakat medencével, de még közelebb hozzád van egy rozsdás ferde tábla, hogy "POZER! Statna hranica!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!