Van olyan aki élt már, vagy éppen él Mexikóban?
Vélemények?
Figyelt kérdés
A mostani helyzetre vagyok kíváncsi, állítolag sok a gyilkosság meg ilyesmi. Tapasztalatok? Csak úgy simán belédkötnek? Tényleg ennyire veszélyes város? (Főváros)
Nem igaz! Az én volt pasim mexikói és ott is lakik, nagyon jó hely és gyönyörű! Én imádtam. Persze bűnözés mindenhol van, de ott főleg északon zajlik az élet, a határon. Ha bármi kérdésed akad, nyugodtan tedd még fel. Biztos forrásból hozom a választ. :D
2014. aug. 5. 23:26
2/7 anonim válasza:
Egyet értek az előttem levővel. Exem bolíviai. És mikor voltam arra hazafelé "beugrottunk" Mexikoba 1 hetre. Nekem szimpatikus emberek voltak mindenki kedves es vidam.
2014. aug. 6. 11:55
3/7 anonim válasza:
Minket Californiában (LA) eléggé igyekeznek távol tartani a határtól, mondván, hogy nem biztonságos, amit meg is értek, hiszen nap mint nap illegálisan próbálnak, vagy jönnek be az USA-ba Mexikó felől. Nem ajánlják, hogy átmenjünk csak úgy, mivel a határ túl oldalán elég sok a bűnözés, emberrablás, nem túl jó a közbiztonság. (Ha nekem hazudtak, én is hazudok, de ezt sokan megerősítették.)
DE! ez csak a határhoz közeli részre vonatkozik, a városokban nincsen nagyobb veszély, mint bárhol máshol, tehát repülővel nyugodtan lehet utazni.
2014. aug. 6. 12:43
4/7 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató volt!:D Köszi. Akkor jó mert én a fővárosra gondoltam, oda szeretnék MAJD menni. :))
2014. aug. 7. 09:39
5/7 anonim válasza:
A fővárosban már voltam kérdező , nagyon vigyázz magadra és remélem tudsz rendesen spanyolul , angolul meg ne szólalj!
2014. aug. 8. 16:01
6/7 Barbixo válasza:
Az utolsó jó tanácsot adott! Az angolt felejtsd el.
A főváros tényleg jó hely, de azért vigyázz magadra, mert az én exemet is megtámadták, ha véletlenül te is így járnál, inkább adj oda mindent a tolvajnak. Persze azért az északi, határmenti területekhez képest ez még mindig semmi!
2014. aug. 8. 16:31
7/7 A kérdező kommentje:
Olvastam mar, hogy utaljak az Amerokaiakat. Koszonom, sokat olvastam a varosrol, egyebkent a nyelvvel nincs gond!:) Koszi a valaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!