Úristen ezt nem hiszem el! Vélemény?
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Már 10 éves korom óta álmodozom arról hogy eljussak Peruba! És most szülinapomra meglepett egy 3 hetes Perui körúttal! Hogy viszonozzam ezt neki? Ez nagyon drága! Van pénzem meg minden de egyszerűen ötletem sincs hogy ezért cserébe mit vegyek neki!
17/L
Egyébként tudod mit szoktak mondani: nem bekerülni nehéz, hanem bentmaradni...ohh, és nem ér lefizetni a "tanárbácsikat"! :D
És még egy dolog: lehet megnézzük az utcán a jó kocsikat, és sóvárgunk érte, de honnan tudod, hogy nem lesz egyszer nekünk is olyan...mert tudod mifelénk ha el akarsz érni valamit, azért meg kell DOLGOZNI, nem hullik csak úgy az ölünkbe, mint neked. Te odamész a faterhoz: "Apuci láttam egy új Audit, csak 10 millió. Megvehetem?" "Persze kislányom, amit csak szeretnél!"
De gondolj csak bele egy pillanatra, ha nem lenne annyi pénzetek, és ti is "átlagemberek" lennétek, mihez kezdenél? Max. a szomszéd városba utaznál el, vagy a Balatonra. De mindegy is!
Jó nyaralást!
Jó hogy nem ismersz minket, és gyökérségeket irkálsz. Két szó: bunkó, beképzelt. Ezzel mindent elmondtam, amit akartam. Inkább élveznéd a nyaralást, és nem gyakoriznál egész este, hanem a "pároddal" lennél!
Semmi kedvem tovább vitatkozni, szóval rádhagyom, legyen igazad!
Ismételten jó pihenést! Bye
,,az osztály fele meg olyankor még bőven nyaral. Szóval..."
És azt te honnan tudod, hogyha szeptemberbe új osztálytársaid lesznek? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!