Dominkiai nyaraláshoz miket kell tudni?
Figyelt kérdés
szeptember 10.én megyünk Punta Canara,Esetleg valaki megy e Akkor , vagy aki volt már, szeretnénk tudni vannak e olyan dolgok amiket jobb ha tudunk előre!2014. júl. 22. 20:01
2/5 anonim válasza:
Szia! De jo nektek! Mi is készülünk jövőre.Annyit tudok,hogy a Karib-tenger csodálatos! Ha megjöttök írhatnál, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
3/5 anonim válasza:
Szia, mi is gondolkozunk, hogy megyünk ide épp ekkor (12-én). Még nem foglaltunk. Ti hogy láttátok az időt? Nem lesz esős, még lehet strandolni zavartalanul?
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hát az tuti hogy meleg van :)! Nagyon remélem akkor is az lessz amikor mi ott leszünk...
Befogok számolni az élményekről! Ti honnan indultok repcsivel?Mi Bécsből.
2014. júl. 31. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!