Mi az amit elfelejtettél magaddal vinni az apartmanba nyaraláshoz?
Hiányzott : rizs, cukor, kávé, még törölköző!
Felesleges volt: gyertya, sminkes cuccok, ja és a szúnyogriasztó mert egy sem volt!
kapni lehetett, de jóvaldrágábban, valamint itthon van 3-4 kiló cukrom (kb 5 deka kellett), és 2-3 kiló rizsem...szóval csak rosszul esett, hogy azt is venni kell. Mert ugyebár otthonra sem veszünk olyan dolgokat, amelyekből több hónapra való van a spájzban!
Így mindjárt jobban érthető, hogy drága volt a rizs ahova utaztatok, azt hittem a hiányzottra hogy arrafelé nem is volt kapható. Én úgy vagyok egy nyaralással, hogy nagyon kiszámolgatott pénzzel nekem nem is esik olyan jól elutazni. Kivétel a sátorozásféléknél. Nyaraláson kellemesebb szerintem nem fillérezni annyira ahogy ezt nagyon is helyesen megtesszük itthon. Én is szeretem a rizst de tájékozódni is kell arról mire számíthatunk ott ahova utazunk, az országról és az apartmanról is. Apartmanoknál valószínűtlen hogy teletömjék kajával piával, inkább csak amit otthagynak a vendégek, az alap felszereltséget viszont meg kell kérdezni. Úgy vagyok ezzel hogy annyira azért előrelátónak kell lenni, hogy az igényeinket ismerve és ahogy tervezzük a nyaralást ahhoz mérten informálódjunk, engem meg szokott amúgy is érdekelni egy egy ország mindenféle dolgai, nyilván élelmiszer árak, közlekedés árak, nyitvatartások, nemzeti ételek szokások úgy minden. Nyugat-Európában van ami drágább, most hallottam hogy Franciaországban egy kiló kenyér 600Ft~. Érdemes még megtudni a helyi olcsó élelmiszer vásárló helyeket, ahova nem a külföldiek járnak, mert ők sokszor csak bemennek a legközelebbibe, hanem ahol a helyiek vásárolnak pl rizst, zöldséget akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!