TurboRider földrajzból 1-es, leülhetsz!
Mexikó gazdasága a világ egyik legnagyobbja, viszont nem egy igazi fejlett ország, nagy a szakadék a szegények és a gazdagok között. Ha tudsz angolul itt elég sokat olvashatsz:
Ja, nagyon egyesek vagyok... azért szöknek át a határon, azért van annyi illegális dolog ott, mert olyan jók, véletlen sem foglalkoznak droggal, véletlen sem szoktak láncfűrésszel meg késsel emberek torkát elvágni, amit véletlen feltesznek az netre...
aha, szal azért vagyok egyes, mert én mexikó rosszabbik oldalát mutattam be, gratulálok.
szerintem maradj ülve és csöndben :)
szeretem az ilyen rohadt okoskodó és szűklátokörű embereket... mellékesen nem új-mexikóról kérdezett, de tök mind 1
plussz ennyi erővel India is jó, kilöttek 1 űrhajót, ezerrel gyártják a vackot amit mi megveszünk, simán fullos roszág
az, hogy 70%a csóringer az lényegtelen
TurboRider24, ne idegesítsd már az aggyal rendelkezőket. Mexikónak erős a gazdasága, de ebből még nem adódik, hogy a lakosai jól élnek. Kína a világ második legerősebb gazdasága, mégis nyomorban élnek az emberek.
(Mellesleg földrajzilag Mexikó bizony Észak-Amerika.)
"TurboRider24 nevű felhasználó válasza:
Mellékesen kategóriát tévesztettél, mert Mexikó nem észak -amerika hanem dél-amerika ...
északon kanada van"
Mindig nagyon szórakoztató, amikor valaki ilyen orbitális szinten képes magát lejáratni. Kérlek, mesélj nekünk még Mexikó gazdaságáról!
agyatlan sötét degenerált barom.. mexico észak amerika te tudatlan, legalább nézz utánna mielőtt okoskodsz.
Észak-Amerika déli részén elhelyezkedő ország. Államformája képviseleti, demokratikus és szövetségi köztársaság. Északról az Egyesült Államok, délkeletről Guatemala és Belize, nyugatról a Csendes-óceán, keletről pedig a Mexikói-öböl és a Karib-tenger határolja.
Mindez egy 5 másodperces keresés eredménye.. mellesleg nem filmekből kéne tanulni egy országról, és attól hogy csórók az emberek még lehet jó a gazdaság. SŐT mivel fillérekért dolgozna ott bárki, tutira megéri gyárakat telepíteni oda, az pedig a gazdaságnak előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!