Argentína vagy Chile? Hová utaznátok szívesebben?
Melyik lehet az érdekesebb egy európai számára?
Milyen a közbiztonság?
Egyik ország sem a közbiztonságáról híres.
Csak a turisták számára ajánlott zónákban érdemes tartózkodni, mert máshol simán kirabolnak-megkéselnek stb.
Ráadásul az egész egy rakat pénzbe kerül.
#3 és #4 nem tudom miről beszél, mindkét ország "európaibb", mint drága otthonunk, kivéve a méreteiket.
Patagónia és a változatosabb látnivalók miatt +1 Argentína, de a leggyakoribb mindkettő meglátogatása turisták körében.
# 5/5 "Európaibb" Dél Amerikában???
Jót mosolyogtam... 8kerben végig mennék szívesebben mint egy Santiagói városrészen .
Én a vég nélküli rettegőkön szoktam mosolyogni! Ez csak az egyik, a másik ha még így is lenne, miért kell mindenkit egyfolytába lehúzni?! Oda akar menni, jól érezni magát. Inkább támogatni kell. Az irigység, ugye?! Ha valaki nem megy sehova, akkor már más se menjen!
A kettő közül objektíven nem tudnék választani. Szerintem keress valakit, aki már mindkét helyen járt! Én Venezuelába, Columbiába és Braziliába tervezek menni 2014-ben.
A közbiztonságról annyit, hogy ez a parti kétrésztvevős. Van egy áldozat is benne! Nem kell okot adnod rá, hogy téged válasszon ki valaki áldozatnak. Legyen jó a karmád, ne viselj aranyat :) Továbbá azokra pályáznak leginkább akiről úgy gondolják, hogy nem fognak védekezni/könnyű préda!
Jó utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!