Az USA-t vagy Kanadát látogatnátok meg szívesebben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 18:13
1/5 anonim válasza:
USA a nagy kedvencem, viszont ott már voltam... Ettől függetlenül szerintem elsősorban megint oda mennék vissza, és átruccannék onnan pár napra Kanadába.
Egyébként Kanadán belül Vancouver érdekelne nagyon, Amerikában meg kb. minden. :)
2/5 anonim válasza:
Kanadát. Nem tudom indokolni. Illetve az USA-val szemben előítéletes vagyok, gondolom ez nem elég.
4/5 anonim válasza:
Én elsősorban a nagy tavak környékét járnám be, és mivel azok a határon vannak, ezért egyszerre a kettő. Azon kívül inkább USA.
5/5 anonim válasza:
Apum munkatársa 3 hónap alatt bejárta Mexikót, Amerikát és Kanadát.Azt mondta Kanada a csúcs!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!