Romániai magyar vagyok, így tudok románul. Most a télen szeretnénk menni nyaralni Brazíliába vagy Argentinába, mert ott most van nyár. Az a kérdésem hogy inkább melyik országba menjünk? Hol értik meg jobban a románt?
Figyelt kérdés
Aki volt mar Br.ban vagy Arg.ban irjon tapasztalatokat! Koszonom! :)2012. dec. 18. 16:43
11/13 istvan farkas válasza:
Rioban elek es elmondhatom neked, hogy a roman nyelvet itt a kutya sem fogja megerteni de argentinaban sem. Persze ettol fuggetlenul nyugodtan johetsz mert jol fogod magad erezni!! A portugalokat azonban nagyon jol megerti a brazil nep. Tanacsolhatom, hogyha kulonleges utra vagysz akkor mindenkeppen brazilba gyere es ne argentinaba.
12/13 konzi válasza:
szerintem menny Hollandiába.Ott szeretik a magyarokat(mert már talákoztam egy félig magyar félig holland emberrel és jól megértetük egymást)
13/13 anonim válasza:
Szia!
A román sokkal jobban hasonlít a spanyolra ,mint a brazilra.
Én beszélem mind a négy nyelved(román, magyar, spanyol, brazil), szóval van tapasztalatom.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!