Mit lehet tudni erről a 2 országról? GDP? Milyenek Magyarországhoz képest?
Tudom már volt ilyen kérdés (nem én tettem fel !) de nem láttam hasznos választ.
Uruguay és Paraguay érdekelne.
Melyikbe lehet nyugodtabban (biztonságosabban) élni? Melyiknek mennyi a GDP-je? (és Mo.-é?)
Melyikbe "ajánlatosabb" menni ?
Igazából nem nagyon ismerem a Dél-Amerikai országokat (tudom, hogy Chile a leggazdagabb) de ez a 2 ország megfogott, mert hát képeket láttam, és nagyon tetszik.
Melyik "jobb" úgymond? (vagy más szavakkal : élhetőbb vagy tűrhetőbb)
Ráadásul Uruguaynak nagyszerű tengerpartja is van, pl. Punta del Este nagyon híres fürdőhely.
Montevideo egy szép, élhető, nyugis város, de ez egész Uruguayra igaz.
GDP: Uruguay: 13 914 (ezzel 48. a listán, Magyarország után, Antigua és Barbuda előtt)
Paraguay: 3 252 (ezzel 114. a listán, Tuvalu után, Grúzia előtt)
és Uruguayra szavaznék én is
Uruguay-ban van a legtöbb európai származású, szinte csak fehérek lakják az országot. Kicsi ország, de jó helyen fekszik, jó az ellátottsága, a természeti adottságai, sokkal kisebb a bűnözés és a gazdasági bajok mint máshol Dél-Amerikában (Chile még a másik igen fejlett ország).
Dél-Amerika Svájcának is becézik. :)
Paraguay-ban a közbiztonság nem olyan rossz mint pl. Boliviában, Braziliában, Kolumbiában, Venezuelában, de rosszabb mint Uruguay-ban, Argentinában, Chilében. Gazdaságilag sokkal elmaradottabb mint Uruguay vagy Argentina, Chile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!