Trinidad és Tobago, letelepedés, hogyan?
Figyelt kérdés
Nézelődtem, de nem találtam erre vonatkozó infot! Tudtok segíteni hol lehet érdeklődni?2012. jún. 14. 14:23
1/2 anonim válasza:
Tessék, itt nézelődhetsz:
2/2 piszkosfred válasza:
Miért pont Trinidad?
Én csak a kikötőjét ismerem igazán.
A rádióban az első szó mikor kikötöttünk azt hallottam kidnap , kidnap . Egy baráti házaspárral találkoztunk ök oda mentek nyugdíjasként és jól érezték magukat, de a közbiztonság miatt panaszkodtak.
Én azért éjjel stoppal bementem Port_of_Spain -be. Egyetlen fehér embert sem láttam. A feketékviszont nagyon barátságosak voltak, megkináltak kókusztejjel is.
Igaz kifakult matrózpólómban látták, hogy nem gazdag amerikai vagyok akit érdemes kirabolni.
Hogy ott érdemes e letelepedni, és hogyan megy ahoz kevés az információm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!