Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Mennyivel veszélyesebb Latin-A...

Mennyivel veszélyesebb Latin-Amerika, mint Európa (pl. Mexikóváros)?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Chile ennyire biztonságos? wow:D
2012. máj. 3. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden attól függ, mikor milyen helyre mész, és ott hogy viselkedsz.

Mexikóváros sok tekintetben lényegesen biztonságosabb, mint például Budapest. De vannak részei, és időpontok, ahová és amikor elmész, utána nem biztos, hogy újra beszélgetünk.

Peruban sok helyen szabadon kirándulgathatsz, de Limában nem menj át a folyó hídján, még nappal se nagyon.

Egyes latin országokban nem biztos. hogy érdemes utcán lányokkal kikezdened, másutt úgy is kikezdenek veled (jó értelemben).

Szóval tudni kell, hol, mikor és hogyan kell viselkedni, és nem lesz baj. De garancia erre sehol a világon nincs. Mint látjuk, nagyon ritkán még Norvégiában sem. Pedig ott aztán mehetsz, amerre látsz.

2012. máj. 3. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Tavaly júliustól szeptemberig Mexikóvárosban éltem munkából kifolyólagosan.

Lakást kaptam (másfél szobás luxuscondominium, full takarítással ,akár naponta).

A tömegközlekedés kaotikus.

Az emberek kedvesek Magyarországhoz képest, de Mexikói szinvonalon inkább a kisebb városokban kedvesebbek.

A biztonság meglepően jó (mondom ezt úgy, hogy éltem Brazíliában, Peruban és Hondurasban is.)

Ha van kérdésetek írjátok ide, köszönöm.

2020. szept. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!