Legális e békapetéket áthozni Braziliából?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 12:32
1/11 anonim válasza:
Nem legális, és nem is szerencsés, mert behurcolhatsz olyan betegséget is, ami eddig nálunk nem volt.
2/11 anonim válasza:
Nem csak hogy nem legális, de börtönbe zárnak érte, hol hosszabb hol rövidebb időre.
3/11 anonim válasza:
azt nemtudom, hogy békapetéket behozhatsz-e Brazíliából, de én az anyósomat kivinném :)és ott is hagynám :)
4/11 anonim válasza:
Inkább ne próbáld meg!! OK?:-)
Én nagyon ellenzem az állatkereskedelmet...Főleg mióta Görögországból hazahoztunk egy teknőst, és pár nap után eltűnt, és fogalmam sincs azóta sem, hogy mi lett vele...bánom, hogy nem hagytuk ott inkább.
5/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem én is átállok az emberkereskedelemre ....
2010. nov. 15. 11:46
6/11 Kései Sirató válasza:
Nem is csak illegális, egyenesen büntetendő cselekmény és amennyiben a brazil jogot (is) sérted, úgy kétszeresen is bűnösnek fognak ítélni. A mi éghajlatunk egyébként sem kedvezne olyan állatnak, ami nálunk nem honos, vagy fogyasztási célra tenyésztenéd? Nem sok magyarnak lenne hozzá gusztusa..
7/11 A kérdező kommentje:
Sikeres tenyésztés esetén a terraristák jö pénzért megvennék az szaporulatot.
2010. nov. 17. 09:46
8/11 anonim válasza:
szerintem is emberekkel kereskedj sokkal több pénz lehet benne..
bírom a humorod:D
10/11 abdullah allimar válasza:
Elutazas elott kerdezd meg a magyar vam es penzugyorseg informacios irodajat ott 100 szazalekra megmondjak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!