Peru veszélyes vagy biztonságos?
Figyelt kérdés
máj. 30. 15:06
1/8 anonim válasza:
Jártam ott, biztonsagosnak talaltam, (egyedul utaztam, ferfi vagyok)
Utaztam ejszakai buszon, vonatoztam, turaztam, mindenhol kedves emberekkel talalkoztam
2/8 anonim válasza:
Ugyanaz a tapasztalat mint amit az elso irt annyi kulonbseggel hogy en az asszonyal utaztam.
3/8 anonim válasza:
Az élet szép. Sokkal szebb, mint amit a neten olvashatsz róla
4/8 anonim válasza:
Olvasom ezeket a biztonságos/nem biztonságos kérdéseket. Egy törékeny holland csaj videóit nézem egy ideje. 6 éve járja a világot teljesen egyedül motorozva. Vadabbnál vadabb helyeken jár. Olyan országokban is, ahol a matekba nem számít bele a nő.
Férfiaknak is komoly kihívás az, amit véghezvisz. És még életben van. Most ugyan megserült, de egy kátyúban bukott fel, nem oroszlánok tépték szét.
5/8 anonim válasza:
Hát azért vannak helyzetek amikor rosszkor rossz helyen jár az ember. Elég sok egyedi példát lehet találni tragikus esetekre, mint például a dán és norvég lány akiket lefejeztek Marokkóban, vagy a lengyel orvos házaspár akiket Peruban öltek meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne induljunk világnak, de az élet nem jár. Legfeljebb szerencsésen elkerüljük az idő előtti halált
6/8 anonim válasza:
4.-s egy dolog sajat eszkozzel jarni a vilagot es mas dolog tomegkozlekedessel kozottuk utazni. Sajat motorral/autoval meg Szomaliat is be lehet jarni, de problad meg tomegkozlekedessel.
7/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen, ha jól gondolom az Itchy Boots! Én is ismerem, ha jól tudom most Malawiban dekkol.
máj. 30. 19:30
8/8 Gál Gábor 2024 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!