Mehet fehér gettóba? Nem lövik le vagy vmi? Nem értek ehhez annyira
Figyelt kérdés
ne kérdezzétek miért csak adjatok választ és én non megköszönöm?2010. okt. 20. 20:20
1/10 anonim válasza:
a los angelesi vagy miamii gettókban mindenkit lelőnek, akár fehér akár fekete. nem valami biztonságos helyek. most pedig tessék non megköszönni
2/10 anonim válasza:
Bocs az off-ért, de Los Angeles meg Miami nem Dél-Amerikában van :P
(Kategória: Utazás > Dél-Amerika)
4/10 anonim válasza:
Rio de Janeiro-ban vannak favela túrák. A drogmaffia szervezi, így nem eshet bántódásod. De ha csak úgy bebuszozol, akkor szerintem pazarlás a retúrjegy.
5/10 A kérdező kommentje:
háh nekem mindegy milyen gettót írtok nem muszály dél-amerikait
2010. okt. 21. 16:53
6/10 A kérdező kommentje:
mer láttam már ghettos filmekbe hogy a háttérbe volt pár fehér. de olyat is láttam amikor épp egy fehért lőnek le.
meg hát a gettókba sok a fekete.ha mondjuk bemegyek a gettóba és pl. elmegyek sétálni hogy körülnézzek nem mondják hogy: hmm ott egy fehér. azt előrántják a pisztolyt és puff annyi? azt már tom mit csiálnék a gettóba csak az nem hogy mit csinálnak velem csak azért mert fehér vagyok
pls adjatok választ thx
2010. okt. 21. 17:01
7/10 anonim válasza:
hát én egyszer voltam Soweto-ban, csak lesötétített busszal lehetett bemenni, és az ablaknál csak néger ülhetett, és csak onnan néztehhék te ki.
ez Johannesburg mellet van.
8/10 A kérdező kommentje:
nem lehet vhogy megkedveltetni magunkat velük?
2010. okt. 23. 08:56
9/10 anonim válasza:
Érdekes, engem is érdekelne...kár, hogy ebbe a kategóriába tetted föl a kérdést, így nem fogja látni senki...
10/10 anonim válasza:
ha a kutyájuk leszel talán nem lőnek le. de nem lehet csak úgy bekerülni, oda be kell születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!