Melyik dél amerikai ország a legbiztonságosabb?
Melyik részre szeretnétek menni?
Elég nagy ország, a Yucatan például teljesen veszélytelen, és nem mellesleg gyönyörű, érdekes desztináció.
(Ki az a Rácz Jenő és miért olyan veszélyes?)
1-es vagyok, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy Mexikó nem Dél-Amerika...
Bizonyos részeit szokták Közép-Amerikához sorolni, de hivatalosan Észak-Amerikához tartozik.
Majd mindegyikben voltam, mind biztonsagos, Kolumbia, Peru, Bolivia, Argentina, Chile es Ecuador. Mexiko is biztonsagos sot a tobbi kozep amerikai orszag is
Ki a fax az a Racz?
Mostmár végképp nem értem...
Tőle hallottatok "nem sok jót"?
Akkor miért akartok egyáltalán odamenni?
Dél és Közép Amerikáról (de mondhatnám a világot is) azt érdemes tudni, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Mexikóban és például Peruban is teljesen biztonságban éreztem magam. És élveztem nagyon.
DE
Pontosan megmondják, melyik vidékeket érdemes elkerülni. Néha a napszakot is. Ezt nagyon érdemes betartani. Egye (ritka) turista látványosságokhoz nem árt társaságban menni, vagy idegenvezetővel. Ezt is meg lehet tudni. A helyiek rendkívül barátságosak, az árusok néha szemtelennek vagy erőszakosnak tűnnek. De nem azok, csak ebből élnek, viszont megértik ha nem kívánsz venni. Néhány higiéniai szokást jó betartani, főleg mert eltérő ételeket például egy kényesebb szervezet nem fogad el. Nem érdemes ellentmondani, hatékonyabb kitérni, ha szükséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!