Argentín prérin milyen veszély leselkedik a hátizsákos turistákra?
Beszeretném járni Argentína zeg-zugát.Érdekelne a préri vagyis ottani nevén pampák élővilága,népessége.
Főleg kisebb faluközösségek,vagy sajátos élővilág.
Kicsit beszélem a nyelvet.
Online fordító app van a telómon,az egyik legjobb,élő beszédet is átfordít,vagy le ír.
Több országot jártam már így be,Dél-Amerikában nem voltam még,így első útnak ezt tervezem.
Rioplatense is van a fordítódban? Párducriasztó spray legyen nálad.
Ha azt látok, kört alkotnak az állatok, lovak fenékjel kifelé, marhák meg fejjel előre, kezdj el imátkozni. Don Parmesan Rui el Iberio de Sargunna y Castelguardiante urat tiszteltetem#
Az argentin prérin szerintem a hátizsákos turistára a dögunalom leselkedik leginkább.
Élő nyelvtudás jól jönne, külön ráfeküdve a rioplatense dialektusra, mert vannak neki furcsaságai. És ha a semmi közepén nincs mobilnet és befuccsol az online fordító? :)
Puma az egyetlen elvileg veszélyes ragadozó, gyakorlatilag semmi.
Iohan Gueorguiev kanadai-bolgár vlogger videói jól bemutatják ezt a vidéket gyalog és kerékpáron. Sajnos, már nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!