Argentína vagy Brazília?Melyik az élhetőbb ország és miért?
Egyik jobb, mint a másik. :D
Utazás szempontjából egyértelmű, hogy Brazília, viszont a letelepedés attól is függ, hogy melyik részére gondolsz. Nyilván vannak olyan környékek, ahol elég nagy valószínűséggel rabolnak ki (szerencsés vagy, ha ennyivel megúszod) meg egy minimális viszonylag biztonságos rész, amolyan gazdag negyed. Viszont én a helyedben jól átgondolnám ezt a letelepedést.
Le lehet pontozni! Ahogy meg is tettétek. (2es vagyok)
De nézzetek már végig Dél-Amerikán, Mexikó, Venezuela, Brazília, Argentína, bűnözés az egekben, gyakorlatilag a semmiért is lelőnek.
De menj nyugodtan. Egyik nagyobb putri mint a másik.
Lehet a kérdező droggal akar kereskedni 😄. Én egyikbe se mennék, bár ha elmondanád miért ebből a két országból válogatsz lehet jobban tudnának segíteni.
7: inkább lőfegyver, abból is valami automata 😄
Egyik sem.
Brazília folyton a csőd szélén táncol, csak az a pár gazdag réteg meg a turisták tartják életben az országot. A mostani politikai vezetése meg olyan, hogyha még 5 évig maradnak valószínűleg olyan gazdasági csődbe megy az ország, aminek a vége az lesz a bankok inkább eladják az ország területeit a szomszédos országoknak.
Argentína annyiban különbözik, hogy biztonságosabb. Azonban ott is a politika kicsinálja a gazdaságot. Nincs olyan időszak mikor nem a csőd felé haladnának annak köszönhetően, hogy orbitális mennyiségben lopják el az állami pénzt. Sokat elárul, hogy van Argentín ismerősöm, aki Magyarországon él már több, mint 10 éve, de nem nagyon siet vissza Argentínába se Dél-Amerikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!