Kiszeretnék vándorolni az európai unióból. Európán kívül milyen országok jöhetnének számításba, ahol kb magyar élet színvonalon lehetne élni?
Pár hónapja már olvasgatok fórumokat, blogokat,nézek is a youtube-n blogokat.
Volt vállalkozásom itthon, eladtam, a kapott pénzből vándorolnék ki.Több magyar csoporttal is beszéltem már facebookon akik eu-n kíül élnek más más országokban,sokan ajánlották hogy keresek letelepedési ügyvédet, szinte minden országban van magyar kitelepült ügyvéd is, aki segít a vízum és letelepedési ügyekben.
Talán a volt szovjet utódállamok és dél-ázsiai régió nem jöhetne számításba,usa és kanada sem.
Ezeken kívül volt valaki más országokban akár turistaként akár pár évet ottélve, ami bejött és tetszett neki.
Szóval légyszíves ne a pénz részére térjetek ki, mert ez a része nekem megvan, ott is hasonló vállalkozással foglalkoznék mint itthon.De drága országba sem akarok menni, mert ott nyilván kevesebbet érne a pénzem, ami jelenleg van.Dél-Amerika,Közép-Amerika és talán Afrika fejlettebb országai jöhetnének számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!