Gazdagon ki költöznétek gazdagon Brazíliába?
Nem.
Voltam ott turistaként, bőven elég volt. Szép, szép, de nem éreztem magam egyáltalán biztonságban (úgy, hogy férfival voltam, nem egyedüli nőként).
Most szeretnék Braziliába költözni.Még az elején vagyok, most kezdtem nézegetni ingatlanokat, az országról olvasgatok, megpróbálom felvenni ottani magyarokkal a kapcsolatot.
Szerintem nagyon izgalmas lesz, a világ egyik legnagyobb országa, sok fantasztikus lehetőséggel, ezért.
Én vállalkozásokkal foglalkoztam itthon, már ezeket eladtam, ebből akarok kimenni Braziliába, és ott befektetni szintén valami vállalkozást létrehozni.
En 10 evet eltem Braziliaban
Eszakkeleten meg Sao Pauloban is.
Bejartam ez ido alatt egesz orszagot, Amazoniatol at a Pantanal ig Mato Grosso, Rio, SP es Rio grande do sul allamig.
Portugalul mar akkor beszeltem amikor kimentem.
Aki azt irta hogy testorrel menne mindenhova az nem jart ott.
Az osszes varosban van bunozes de elovigyazzatossaggal nem lesz semmi bajod.
Az hogy gazdagkent kikoltoznek termeszetes en 'szegeny' kent is meg tudtam elni. (5000 realt vittem haza ez kb 860 euro)
Tengerpartok gyonyorusegesek. Kaja gyumolcsok ugy szinten.
3 eg utan kaptam allampolgarsagot tehat szabadon johetek mehetek barmikor.
Elozo vagyok
Az egyes valami elmebeteg lehet
Filmekbol meg LiveLeakrol tajekozodik
'páncélkocsi'....🤣
Testorok.... 🤣
Több elképzelésem is lenne, de szívesen meghallgatnálak téged is.
Európaiként milyen vállalkozást éri meg csinálni?
Befektetői vízummal mennék ki, ebben lehet ügyvéd segítene.
Nyelvet később tanulnám meg, persze ott lehet alkalmaznék magyar segítőt, persze fizetésért cserébe.
Elején biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!