Azokhoz szól a kérdés akik, jártak Venezuelában. Tudnátok mesélni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 20:25
2/7 anonim válasza:
Hát annak a Venezuelának amiben még én jártam valószínűleg nem sok köze volt a mostanihoz, az még a Chávez éra legelején volt, az olaj is akkor kezdett igazán beindulni meg akkor kezdtek ellenségesek lennie az USA-val, de nem látszott még az a változás ami azóta végbement, csak egy csóró de izgága országnak tűnt. Ma biztos eszembe nem jutna elindulni oda annak ellenére, hogy tudtommal ma sem sokkal veszélyesebb, csak hát biztos nem azt az arcát látnád.
3/7 anonim válasza:
En nagyon mennek az Angels falls, es a tepuik miatt de most nem merek elindulni pedig del amerika majd minden orszagaban voltam mar.
4/7 anonim válasza:
17:14-es, a Salto del Ángel engem is nagyon érdekelne, csak ugyanígy nem mernék elindulni, Venezuela rettenet gáz hely lett az elmúlt pár évben...
5/7 anonim válasza:
Én voltam a közelmúltban, 3 hónapot töltöttem kint ebben az évben. Szívesen válaszolok kérdésekre, ha még aktuális.
6/7 anonim válasza:
Utolso. Ha tudsz irni egy kis osszefoglalot az mindig jo es koszonet erte. Del Amerikabol nekem mar csak az maradt ki es az egyik olyan orszag ami a legjobban erdekelne a Foldon.
7/7 anonim válasza:
5-ös mesélhetnél.
Hogy érdemes repülni?
Valami arénylag biztonságos hely a tengerparton?
Árak?
Biztonság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!