Haiti mennyire veszélyes?
Igen erre már rájöttünk. Ha tudsz egy linket akkor segítek megállítani hogy megbízható e vagy sem.
Az én fiamat is érdeklik ezek a lepra országok de őt még nem engedtük egyedül
Igen
Mostanában gyakorlatilag beutaztam a világot de Haitin nem voltam még soha
Mi okbol szeretnel Haiti-ra utazni ? Ha mar mindenkeppen a tersegbe szeretnel menni, Ckuba szebb es biztonsagosabb. Kiveve ha Papadoc kastelyara vagy kivancsi.... Ott van meg Jamaica (ott jo rum van) Ott van meg Puerto Rico ami szebb hely mint Haiti. Amugy Haiti-n nem bantjak a turistakat, max lehuzzak.
Uzenem meg a sok felnormalis zokniagyuaknak hogy Hiati kozzelebb van delamerikahot mint eszakamerikahoz ! Foldrajbol nem lehettek zsenik, de meg kozeptanulok sem lehettettek !
utolsó
Lányom, tök mindegy hogy mihez van közelebb, ha egyszer jogilag Észak Amerikához tartozik.
De ha ezen akadunk fel, töl fölösleges.
Nézzétek meg a wikipedian .
Central America nem egy jogilag elfogadott, aláírt fogalom.
Mi is úgy használjuk, de mivel itt GYK-n nincs olyan, ezért Észak Amerikához kell írni, mivel a Föld északi féltekén van.
És Florida-hoz van közel, ami megint csak Észak Amerika.
Cáfoljatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!