Haiti mennyire veszélyes?
Egyesek szerint a legutólsó természeti katasztrófát meg nem sikerűlt kihevernie, de nem ez a fő ok amiért ÉN semmi pénzért nem mennék oda, mindegy hogy elhelyezkedése folytán hová sorolja valaki.
A FŐ KÉRDÉS..mi az ami OTT VAN és okvelenűl látni (látnod..) kell?
Azért a pénzét én inkább Hawaili-t választanám,,
*Hawailli az csak Hawai-i ahogy ők irják.
Ha a biztonságot nézed,nagyon sok állam "csóró" ahol nincs elég és jó munkaviszony stb.
OTT -feltételezik-hogy minden turista gazdag és tele van pénzzel, ami lehet is, mivel sokan nem biznak a szállodban hagyot pénzzel és értékeikkel, igy azt "magukkal cipelik"..a többit rád bízom, hogy mit gondolsz ERRŐL...
az nem semmi.
És mit önkénteskedsz?
Én amikor voltam alsóhangon 10 millió volt a kártyámon, persze nem költöttem el a negyedét sem, de biztonság kedvéért
A kórházak drágák ha bajba kerülsz, és te nem szeretnél egy publikus kórházba kerülni Haitiba.
Voltatok is ott?
Tényleg ennyire lepratelep hely? :D
Hallod, te nem véletlenül valami kamaszgyerek vagy vagy kamaszlány aki mostan fedezi fel a világot?
Nem gond, mert akkor is válaszolunk a válaszaidra, csak fontos tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!