Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Tényleg így van okuk nem...

Tényleg így van okuk nem visszaadni a pénzt az utazási irodának?

Figyelt kérdés
Brazíliába kellet volna mennünk a párommal múlt héten szerdán, viszont hétfön meghalt az édesanyja. Csütörtökön volt a temetés, és sehogysem tudtunk elrepülni. A páromnak elfogadta az utazási iroda azt hogy nemrepül el, így visszakapja az összeg 80%át. Nekem viszont nem akarják elfogadni, mivel nem házasok vagyunk. Nem kevés pénzröl van szó. Mit tehetnénk?
2018. nov. 27. 09:11
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
jövőhéten kell bemennünk, úgyhogy kiváncsi leszek mit mondanak, vagy mit intéztek :)
2018. dec. 14. 10:17
 32/37 anonim ***** válasza:

Első körben az van kiadva, hogy mindenkit el kell hajtani. Viszont ilyenkor már kiveszik az ügyintéző kezéből az ügyet, és átadják a cég jogászának, aki próbál egyezkedni azokkal akik nem hagyták magukat lepattintani.

Sok sikert.

(Pont a héten "nyertem" -és nem keveset- az egyik önkormányzattal szemben.)

2018. dec. 16. 12:10
 33/37 anonim ***** válasza:

Most nem értelek. Azt írtad, hogy "Inkább bukjuk el a pénzt, de nyugodjon békében." Egy másik megnyilatkozásodban meg, nem hagyod, hogy elbukjátok. Saját magadnak mondasz ellent.

Szóval megoldható lett volna a dolog, csak ti azt nem akartátok, ezért vállaltátok azt is, hogy inkább elbukjátok a pénzt. Most meg hogy kiderült, mégis elbukjátok, hőzöngsz.

Hoztatok egy döntést, ami miatt tudtátok hogy anyagi veszteség érhet, most meg másra akarod kenni annak a kárát. Szemetek a biztosítók valóban, de innen nézve nekik is igazuk van. A lényeg úgy is az, ami a szerződésben van, és mivel nem vagytok házasok, jogosan mondják, hogy nem jár vissza.

2018. dec. 17. 09:34
 34/37 anonim ***** válasza:
Amúgy nálunk elég gyakori, hogy a temetés csak 3-4 héttel a halál után van. Vizsgálatok, hamvasztás, egyéb ügyintézés bőven eltart ennyi ideig, szóval nem értem miért pattogsz.
2018. dec. 17. 09:36
 35/37 A kérdező kommentje:
nem írtam olyat, hogy nem hagyom hogy elbukjuk a pénzt. Leírtam, hogy tisztába vagyok vele, hogy benne van a pakliba, hogy elúszik az a pénz. Nem hibáztatok senkit sem, leírtam, hogy lehet ők annyiba hibáztak, hogy erről nem vilagosítottak fel minket, vagy akkor miért nem ajánlottak olyan biztosítást, ami ezt is takarja. Leírtam azt is, hogy igen mi is hibáztunk biztos, hogy nem olvastuk el a biztosítást teljesen.Nem értem, miért kell ilyen kérdésnél is belekötni az emberbe, szerintem mi dolgunk mikor szervezzük meg a temetést. Teljesen normális válaszokat adok :)
2018. dec. 17. 10:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Ja persze, ők a hibásak, mert nem világosítottak fel. Ne viccelj már. Amikor lefoglaltad az utat, akkor aláírtad a feltéleteket. Most őszintén, elolvastad legalább egyszer a papírokat?
2018. dec. 17. 19:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége kedves kérdező?
2023. febr. 1. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!