Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Hol kössek biztosítást 1 éves...

Hol kössek biztosítást 1 éves ázsiai útra?

Figyelt kérdés
Egy éves hátizsákos több országot érintő ázsiai utazáshoz szeretnék biztosítást kötni.Úgy akarok elindulni,hogy a biztosítás 365 napra le legyen rendezve. Sok helyen max.90 napra lehet kötni. Ahol lehet többre is,az 250 ezertől kezdődik,határ a csillagos ég. Elfogadható áron tudtok e valamit ajánlani.Tudom,hogy ez a biztosítás dolog nem olcsó mulatság,de hátha valaki tud valami tippet adni. Köszönöm.
2017. ápr. 3. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pontosan a kártya xart se ér mert igaz hogy éves de alkalmanként csak 90 nap, nekem is van ilyen Gránit Bank Platina kártya
2017. ápr. 6. 18:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Három éve tettem fel ezt a kérdést,és jelentem megjöttem a 295 napos indiai csavargásból december 23-án. És nem volt biztosításom! :-)
2021. jan. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!