Bankkártyámhoz van utasbiztosítás, de szeretnék komolyabbat kötni egy turistaútra. Ha 2 is van és történik valami, hogyan fizetnek a biztosítók? Pl. csomag elveszés esetén mindketten kifizetik a káromat az általuk megadott feltételek szerint?
Azért nyugodtan foglalkozz velem, mert ha arra készülnél, hogy kötsz két biztosítást csak azért, hogy a végén például elvesszen egy csomagod, az biztosítási csalás, ami büntetendő cselekmény. Ráadásul gondolom ha ez a szándékod, A MODERÁTOROK AZONNAL TÖRÖLNÉK A KÉRDÉSEDET.
Még mindig nem tudom, miért kell a bankkártyán túl még egy biztosítás neked.
4-es, mert a bankkártyás biztosítás nem terjed ki mindenre- az OTP-nél pl. csak erre:
"Biztosítási esemény
A biztosító a biztosítási díj megfizetése ellenében az alábbi biztosítási események
tartamon belüli bekövetkezésének esetére nyújt szolgáltatást:
a. a biztosított baleseti halála;
b. a biztosított baleseti okból bekövetkezô és az adott balesetből eredő
51%-os vagy azt meghaladó rokkantsága;
c. a biztosított baleseti okból bekövetkezô kórházi ápolása;
d. a biztosított csonttörése, csontrepedése"
Ebben pl. szó nincs poggyászbiztosításról (azért néztem utána, mert nekem is ilyen van)
Hol olvastad, hogy nem fizet a légitársaság biztosítás nélkül is arra, ha elveszik, vagy megsérül a csomagod?
Őszintén érdekel, honnan veszed az értesüléseidet.
Az első válaszolóval tényleg ne foglalkozz :D Hát ez egy vicc, micsoda emberek vannak.
Szerintem érdeklődj közvetlenül a szolgáltatónál, az ügyfélszol-ot hívd fel. Itt csak hülyeségeket fognak írni neked és ez egy fontos kérdés, ha valami kár ér az utazáskor.
#4 Tényleg ne magadból indulj ki. Szánalmas vagy és szétoffolod a kérdező topikját. Teljesen egyértelmű, hogy mit szeretne. A bankkártyás utasbiztosítása kevés dolgot fedez és szeretne egy komolyabbat kötni. Te agyatlan, rosszindulatú nyomorék.
Kérdező: ügyfélszolgálat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!