Ha Ázsiába utazok, milyen biztosítást célszerű kötnöm? Illetve hol, melyik biztosítónál?
Ha reumás vagy, vagy bottal jársz, ne menj oda.
Ha egészséges vagy, idehaza kötsz biztosítást?
Ha majd rutinos uta leszel, rűájössz, a biztosítás egy nyűg.
LEhúzás.
Ha meg nem értetted meg amit mondtam, küsd meg a legolcsóbbat, ha az megnyugtat.
Látom nem véletlenül van odaírva a neved mellé, hogy "28%". :D
........
Más valaki válaszolna?
1. ekkora baromságot, legalább ne tévessz meg másokat
Ha nincs a bankkártyád mellé akkor köss. A netrisk egy biztosítási alkusz, rajtuk keresztül kötöd a biztosítást egy biztosítóval. Ilyen a clb is, én őket használom már vagy 5 éve. Megnézem a legolcsóbb biztosítást és általában azt kötöm meg, utoljára CIG.-nél volt. A lényeg hogy a a baleset és betegség fedezet pár millió legyen, minél több annál jobb. Nekem pl fontos volt a helikopteres mentés is, viszont nem érdekel mennyit fizetnek pl poggyászra, okmányokra stb.
Nincs egységesen jó biztosítás, mindig az adott úttól és embertől függ.
Egyes, ezt mondd annak, akinek a gatyája ráment arra, hogy eltörte a karját külföldön, biztosítás nélkül.
Kérdező, netrisken nézz körül, és olvasd el a biztosítási feltételeket.
Legyen benne csomagbiztosítás, baleset- és betegségbiztosítás.
A leghatározottabban visszautasítom úgy a százalékomta való megjegyzéseket, értsd fiukázásokat, mint a biztosítási alkuszok beszólásait.
Komolyan gondolom, hogy a kérdező jelképezte magyar nyugger mentalitás, miszerint a világ egy meg nem érthető, ráadásul veszélyes hely, ahova bizrosítás nélkül nem lehet elindulni, mert belelépsz egy sünbe, vagy eltöröd a kezed, egy baromság.
Azoknak a szerencsétleneknek a butasága, akik utazási iroda nélkül, tolmács nélkül, és biztosítás nélkül nem mernének semmit sem tenni.
Jaj, már látom te vagy az a nagyeszű, aki minden ilyen kérdésnél kampányol a biztosítások ellen. Az idióta bizosítasi ügynökös és nyuggeres szövegelésedről fel lehet ismerni.
1-2 hónapja még 30% felett voltál, de visszafejlődésed úgy látszik megállíthatatlan. Ha a %-od miatt aggódsz, akkor van egy jó hírem, a 0%-ot valószínűleg sosem fogod elérni, bár lehet, hogy neked az is sok lenne! :XD
A bankkártyás biztosítások sok esetben sz*rt sem érnek.
Mindenképp megéri egy nagyobb nemzetközi céggel szerződni és ne a 10000 forintos magasabb fokozatú csomag feláron múljon a 250.000 forintos kiruccanás.
Persze azoknál is bele lehet futni a surmókba, de ez inkább a magyar leányvállalat mentalitása miatt van.
Én anno összetörtem magam motorral és az AXA nagyon nem akart belemenni semmibe, még a sebkötözést sem akarta állni, mert az ő orvosuk szerint nekem nem kell naponta cserélni a kötésemet - ami egyébként be is gyulladt.
Napi csatározásunk addig tartott, amíg a PSZÁFet bele nem vetem a levelezésbe.
Velem párhuzamosan egy osztrák pali is járt ugyanabb a kórházba kezelésre, neki szó nélkül azonnal mindent állnak.
Egy fontos tanács, amit nem győzök hangoztatni: ott helyszínen SOHA SEMMI körülmény között ne fizess KPban számla ellenében, hogy majd itthon jól megtérítik. Mindig tíz körömmel ragaszkodj ahhoz, hogy te nem fizetsz, hanem a biztosító állja neked. Erre fognak kérni valami biztosítékot, ami áltlaában az útleveled.
Minél hamarabb hívd fel a biztosítódat (előre feltöltött skype-on 0.00004 cent/perc) és nekik is mondd meg, hogy mihamarabb rendezzék a számlát, mert ennyit nem szándékozol kifizetni (értelemszerűen nem az 5000 forintos tételekről van szó).
Ők folyamatosan mondogatni fogják, hogy fizesd ki és majd itthon megkapod a számla ellenében, de te nem vagy köteles nagy költséget előre meghitelezni egy gyógykezelésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!