Valaki megtudná mondani, hogy hol vannak Zeppelin nevű utazási irodák Budapesten?
Figyelt kérdés
Ezen a nyáron találtam egy katalógust, ami ennek az irodának az utazásait tartalmazta. Végig néztem az utakat, és nagy tetszettek nekem. Mivel sajnos idén már nem tudok utazni, mert már nem lehet utólag befizetni az utakat, ezért elhatároztam, hogy ha jövő nyáron akárhova is elutaznék, majd 2014 januárjában szerezni szeretnék egy katalógust, hogy időben eldöntsem, hogy hová mennék szívesen. Éppen ezért azt szeretném megkérdezni, hogy merre találhatók ilyen Zeppelin irodák (különösen a III. kerületben, mert oda járok iskolába, mivelhogy vidéken lakom). Előre is köszönöm!:)2013. szept. 3. 20:36
1/5 anonim válasza:
A google megmondja neked, hogy Pesten nincs irodájuk!!
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hol van?
2013. szept. 3. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!