Allianz online kötés megbízható?
nincs kedvem bemenni a biztosítóhoz,ezért arra gondoltam,hogy online kellene megkötnöm az utasb.-t.
DE!
régebben mikor vettem az autót,akkor azt mondták hogy ne online,mert nem kapok szerződésszámot.
mondjuk az a kötelező volt,nem tudom hogy ennél is érvényben van-e.
illetve az utazási irodánál is olvastam,hogy aki online intézi az ne is számítson a kötvényre,mert nem küldik le.
inkább várnék tapasztalatokat,mert ha necces,akkor inkább elintézem személyesen.
Én mindig online kötöm. A kötvényt e-mailben egyből küldik, csak ki kell nyomtatni.
Egyébként a kötelezőhöz is azonnal küldenek egy igazolást, amit ki tudsz nyomtatni és elfogadja a rendőr.
Azért mondják, hogy ne online kösd, hogy náluk vedd meg és akkor nekik megy a jutalék...
Jaja, csak átvertek, vagy jobb esetben maradiak és nem értenek hozzá! :)
Simán lehet online kötni utasbiztosítást is, kötelezőt is.
Egyébként az allianz utasbiztosítást csak ajánlani tudom. Nem a legolcsóbb, de tényleg rábízhatod magad, több balesetet is hallottam amit simán kifizettek, nem kellett évekig bizonygatni meg pereskedni mire fizettek bármit is.
Szóval nem az legolcsóbb, de megbízható!
huhh akkor jó :)
szerintem a allianz középtartomány,van olcsóbb is meg drágább is.
már évek óta náluk van a kötelezőm,néhanapján az utasbiztim is.
de sose volt soha semmim(hála isten)amiért fizetniük kellett volna.
eddig bementem,de cserélődnek az emberek,és van 1-2 bunkóbb köztük,nincs kedvem a hisztit hallgatni...
másik városba ezért nem megyek.
de akkor megnyugodtam,hogy pikk-pakk megvan az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!