Svájcba készülünk menni ki milyen biztosítót ajánlana?
Figyelt kérdés
okt. 13. 14:25
1/8 anonim válasza:
Európai Egészségbiztosítási kártya a biztosító neve.
Ingyen van.
2/8 anonim válasza:
Nézz szét valamelyik gyűjtőoldalon, pl. netrisk.hu ahol össze tudod hasonlítani az ajánlatokat. Valamelyik nevesebb, nagyobb biztosítót válassz, ne feltétlenül a legolcsóbbat.
3/8 anonim válasza:
Az egyessel azért értek egyet, mert nem láttam még olyat, hogy a biztosító bármit fizetett volna egy eseményre külföldön. Akármit csinálsz egy lopás vagy káresemény nem lesz kifizetve.
4/8 franciasrac válasza:
Az egyessel én meg félig értek egyet, azzal a kártyával annyit fogsz te fizetni, amennyit az odavalósiak, viszont ott még nekik is lehet elég drága, azért szerintem nem árt egy magánbiztosítás
5/8 anonim válasza:
Ha jót akarsz kötsz biztosítást. Főleg ha sportolni, kirándulni mész. Egy hegyi mentés baromi drága. De egy kétnapos fosásos infúziós kezelés is több százerbe fáj.
6/8 Sanchisbox válasza:
Az európai egészségkártya csak a sürgősségi dolgokat takarja. A többit fizetni fogod, amit ugyan az otthoni tb kifizet jó esetben, de meg kell előlegezd. Ha van visa vagy mastercardod, persze nem a sima, hanem az ugymond arany, akkor az azon lévő biztosítás normál esetben elég sok mindent letakar. Pl a hegyi mentés vagy haza hozatal esetleg. Igazából egy sima utasbiztosítás, esetleg téli sportos(ha arról van szó) segít még pluszban, ami nem egy hatalmas összeg. A lopás és egyéb dolog miatt... Hát ez igen kérdéses, hogy mit fizet vagy mennyit. Inkább ne vigyél aranyat és milliós ékszereket...
7/8 anonim válasza:
Sosem kötnék biztosítást. De tudod, én jártam jobb iskolákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!