Milyen utasbiztositást érdemes kötni? Kinek melyik vált be?
4-en utazunk a Kanári szigetekre, 10 napra. EU-s kártyánk van, de szeretnénk + biztosítást is kötni.
Milyet érdemes?
Köszi ha segítessz.
Soha semmilyen biztositást nem kötünk, igaz mi nem évente egyszer utazók vagyunk, hanem MINDEN HÓNAPBAN elrepülünk valahova.
Neked is azt ajánlom kedves kérdező, MERJ nekiindulni.
A világ nem valami félelmetesen rettenetes hely, ahova csak biztositással szabad belépni.
Add fel ezt a nyugger mentalitást és szabad leszel!
Ugye kedves 13-as te most direkt adod a hülyét? :) Nem helikopterezik itt senki, és nem beteg a vakbele sem senkinek.
Teneriféről van szó.
Szedd össze magad.
Hát én nem tudom mi a nyugger mentalitás és a biztosítás közti összefüggés, de például csak májusban 25 ezer km-t repültem, havonta többször is repülök, évente 8-10-szer Európán kívül is és akkor mindig kötök biztosítást, igaz, EU-n belül sosem mert az olyan mintha kimennék a teraszra. Soha nem történt semmi, mégis kötök, mert nem oszt nem szoroz, de jobban érzem magam.
Egyszer volt, hogy már majdnem megkezdtük a beszállást Dallasban, amikor műszaki meghibásodásra hivatkozva törölték a járatot. Lufthansa átfoglalt a másnapi járatra, kaptunk transfert, szállodát, étkezési vouchert. Nem szarakodtak kifogáskereséssel, sőt egy ezzel foglalkozó céget megbíztam a 600 euro kártérítéssel akik meg is oldották az ügyet. Egy év múlva levonva a sikerdíjat még kaptam 480 eurónyi pénzt is. Nem kellett ehhez biztosító.
Szóval az, hogy valaki mer-e menni az nem függ össze a nyugger mentalitással vagy a biztosításkötéssel. Ha úgy érzi jobban magát és telik rá, hadd vegyen már...
Akkora baromságokat tudtok írni.
"fagyizd el az árát"
"nyugger mentalitás"
Nyilván nem rettegésben telnek az utazásaink de ad egy plusz biztonságérzetet. Szimplán rosszul lépek, kimegy a bokám, lehet bármilyen kórházi ellátásra szükségem és nem kell külföldön milliókat fizetni.
Én azt az összeget a biztonságérzetemért fizetem, mert tudom így ellátnak ha bármi történik.
Inkább minden alkalommal fizetek itthon pár ezret, mint külföldön egy bármilyen baleset miatt milliókat.
Szóval ha ti nem szeretnétek kötni, az a ti dolgotok, de mást ne bíztassatok a hülyeségre 0 ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!