Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Milyen utasbiztositást érdemes...

Milyen utasbiztositást érdemes kötni? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés

4-en utazunk a Kanári szigetekre, 10 napra. EU-s kártyánk van, de szeretnénk + biztosítást is kötni.

Milyet érdemes?

Köszi ha segítessz.

2023. jún. 18. 15:21
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
0%
Én a Postát választottam anno.
2023. jún. 19. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

Soha semmilyen biztositást nem kötünk, igaz mi nem évente egyszer utazók vagyunk, hanem MINDEN HÓNAPBAN elrepülünk valahova.

Neked is azt ajánlom kedves kérdező, MERJ nekiindulni.

A világ nem valami félelmetesen rettenetes hely, ahova csak biztositással szabad belépni.

Add fel ezt a nyugger mentalitást és szabad leszel!

2023. jún. 30. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
@12 Egy jó kis malajziai vakbélműtét vagy nepáli helikopteres mentés után lehet, hogy másképp nyilatkoznál arról az évi 10 ezer forintról :D
2023. jún. 30. 18:49
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Ugye kedves 13-as te most direkt adod a hülyét? :) Nem helikopterezik itt senki, és nem beteg a vakbele sem senkinek.

Teneriféről van szó.

Szedd össze magad.

2023. jún. 30. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

Hát én nem tudom mi a nyugger mentalitás és a biztosítás közti összefüggés, de például csak májusban 25 ezer km-t repültem, havonta többször is repülök, évente 8-10-szer Európán kívül is és akkor mindig kötök biztosítást, igaz, EU-n belül sosem mert az olyan mintha kimennék a teraszra. Soha nem történt semmi, mégis kötök, mert nem oszt nem szoroz, de jobban érzem magam.

Egyszer volt, hogy már majdnem megkezdtük a beszállást Dallasban, amikor műszaki meghibásodásra hivatkozva törölték a járatot. Lufthansa átfoglalt a másnapi járatra, kaptunk transfert, szállodát, étkezési vouchert. Nem szarakodtak kifogáskereséssel, sőt egy ezzel foglalkozó céget megbíztam a 600 euro kártérítéssel akik meg is oldották az ügyet. Egy év múlva levonva a sikerdíjat még kaptam 480 eurónyi pénzt is. Nem kellett ehhez biztosító.

Szóval az, hogy valaki mer-e menni az nem függ össze a nyugger mentalitással vagy a biztosításkötéssel. Ha úgy érzi jobban magát és telik rá, hadd vegyen már...

2023. jún. 30. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Semmilyen biztositást NE KÖSS. Fagyizd el. Élvezd az életet.
2023. júl. 21. 17:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Akkora baromságokat tudtok írni.

"fagyizd el az árát"

"nyugger mentalitás"

Nyilván nem rettegésben telnek az utazásaink de ad egy plusz biztonságérzetet. Szimplán rosszul lépek, kimegy a bokám, lehet bármilyen kórházi ellátásra szükségem és nem kell külföldön milliókat fizetni.

Én azt az összeget a biztonságérzetemért fizetem, mert tudom így ellátnak ha bármi történik.

Inkább minden alkalommal fizetek itthon pár ezret, mint külföldön egy bármilyen baleset miatt milliókat.

Szóval ha ti nem szeretnétek kötni, az a ti dolgotok, de mást ne bíztassatok a hülyeségre 0 ésszel.

2023. júl. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!